ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETÜLLAHİ VE BEREKATÜH.

Yahudi 2000 senedir davasına inanmış olarak çalıştı ve bunun içinde son 250 senedir de dünyayı yönetiyorlar.

Türk halkının yüzde 55i
ise son yirmi senedir davasına inanmış olarak çalışıyor ve nice olmaz denilen olayları çözüme kavuşturuyoruz.

 Bu gidiş onu gösteriyor ki  2023, 2051, 2071 hedefleri çok rahatlıkla aşılacaktır.

Ülkemiz nüfusunun belli bir kesimi de başkalarının dümenine girerek hedefler gerçekleşmesin diye uğraşmasına rağmen, müslüman Türk milleti olarak  hedeflerimize adım adım yaklaşmaktayız.

Burası çok enteresan bugün ülkemizde muhalif adı altında ülkemiz menfaatine olan hemen hemen her yapılan işlere hizmetlere burun burkan bir güruh bulunmaktadır.

Ülkemizin şu anki silah yapısı ne İngiltere’de var ne Amerika’da var ne de Fransa’da var, buna rağmen kendi insanımıza bu durumu izah etmekte zorlanıyoruz.

Şu anda ülkemizde bu görünen ve bildiklerimizi yüzde elli kabul edersek başka yüzde ellide bilmediklerimiz mevcuttur. Bunu da bir çok yetkilimizden duyuyor ve bunun sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Şu an inanın bizim karşımızda hiçbir güç duramıyor ve duramayacaktır. Buna rağmen ülkemizde Amerika ve Avrupa hayranı öyle bir kitle var ki kendi gücümüzü onlara anlatmakta zorlanıyoruz.

İnancım odur ki günü olan görecek 2051 senelerinde çok farklı bir Türkiye ve 2071 de dünyada ilk 5 ekonomi içine gireceğiz.

Allah’ın izni ve yardımıyla dünyadaki bütün ümmet de bizi takip edecek ve bizimle beraber hareket edecektir.Çünkü Türkiye’nin tüm soydaş ve kardeşlerinin hak ve hukukunu savunma noktasında neleri göze alabileceğimizi herkese göstermiş bulunuyoruz.

MÜSLÜMAN TÜRK DEVLETİ MAZLUMLARIN SIĞINAĞI OLAN BİR DEVLETTİR.

Müslüman Türk milleti 2050 hedefine çok rahat bir şekilde ulaşacaktır.

Biz öyle bir neslin torunlarıyız ki Ertuğrul atam, Osmanlı’nın kuruluş anayasasını kalbinde kurmuş buna yürekten inanmış ve kendileri bunun gereğini yerine getirmiş başarıda peşini takip etmiştir. 

Bunu takip eden Osmanlı padişahları da atalarının yazmış olduğu anayasayı günün şartlarına göre ayarlayarak bütün dünyayı adaletli bir şekilde yönetmişlerdir ve Osmanlı imparatorluğunu altın harflerle tarihe yazılmasına sebep olmuşlardır.

Bu iddialı konuşmalarımıza gülenleriniz olabilir. Onlara da şunu söylemek istiyorum. Sen istemenin ne demek olduğunu bilir misin? Allahu Teala iste vereyim sana diyor. Bu istemenin gereği yerine getirildiği takdirde Allahu Teala her şeyi verecektir. Günümüzde bunun yaşanmış örnekleri çoktur.

Bunu anlaman için şunu düşünmen yeterli olacaktır. Biz İHA ve SIHA‘ları başka devletlerden alıyorduk. Kendimiz yapamıyorduk. Şu anda geldiğimiz noktada bizden iyisini yapanı dünyada göremiyoruz. Bu istemekle ve azmetmekle olan bir şeydir. Böyle istenildiği zaman başaramayacağımız hiçbir şey olmayacaktır.

Şimdi bende diyorum ki biz müslüman Türk milleti olarak çok istiyoruz ve ona göre çalışıyoruz. Bu isteğin, bu arzunun, bu çalışmanın önünde hiçbir güç duramayacak ve hedeflerimize çok rahat ulaşılacağız.

Kanuni atam zamanında, dünyada hangi imparatorluk daha muhteşem ve adaletliydi. Atalarımızdan dersler alarak günün şartlarını da hesap ederek planımızı ona göre yapıyoruz.

Çünkü dünya bize muhtaç biz dünyaya hizmete susamış bir milletin evlatlarıyız.

Benim atalarım yahudiler gibi 2000 senede değil, 300 senede hedeflerine vardılar.

Biz bu istekle bu arzuyla 2023, 2051 ve 2071 hedeflerine çok rahat varacağız. Buna inanmış ve bütün hesaplarımızı buna göre yapmaktayız.

Dünyada hiçbir insan sıkıntı çekmesin insana değer verilsin çünkü insan bu dünyanın en değerli varlığıdır. Bunu bilen bu şekilde mücadelesini veren tek devlet Türkiye ve millet olarak da yüce ve bir o kadar da aziz müslüman Türk milletidir.

DÜNYADAKİ BÜTÜN İNSANLIĞIN UMUDU SENSİN.

Sen uykuda olanları uyandırmak, insanların sevgi, saygı, höşgörü, barış, huzur ve mutluluk içinde yaşamalarına sebep olacak her türlü ortamın hazırlanmasına öncülük etmek için yaratılmışsın.

Kimsenin seni yönetmesine izin veremezsin, sen yönetilen değil yöneten olmalısın ve olacaksın. Bunun için ne gerekiyorsa kendini donanımlı hale getirmek adına gece gündüz demeden çalışacaksın. Çünkü senin yönetiminle insanlık huzur bulacak rahat bir nefes alacaktır.

Biz müslüman Türk milleti olarak dünyayı idare etmekle görevli olduğumuza inanıyoruz.Bu bizim hakkımızdır.Çünkü biz bütün insanlığın Saadet’ine vesile olmak için çalışıyoruz.

Osmanlı tarihçilerinden oruç bey Osmanlı tarihini yazmasının gerekliliğini Osmanlılar’ın dünyada Allahın temsilcisi ve Halife’si olmasına dayandırmaktadır. 

İSTEMEK BİZDEN VERMEK ALLAHTAN...

ALAHIN İZNİYLE.

Selam ve dua ile, Allah’a emanet olun.