Murgul İlçe Müftülüğü, yaklaşık 15 yıllık hizmet binasının dış cephesinde başlatılan boyama çalışmalarıyla yenileniyor. İçerisinde iki adet Kur'ân Kursu’nun da bulunduğu bina, yıpranan ve boyanmamış cepheleri nedeniyle bugünden itibaren dış cephe boyama işlemine başladı.

İlçe Müftüsü Musa Kazım Demir, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Hizmetlerimizi sunduğumuz ve içinde Kur'ân Kursları bulunan binamızın yıpranması ve bazı cephelerinde boya ihtiyacı sebebiyle bugün boyatmaya başladık. İnşallah binamızı yenileyerek hem kurumumuza hem de ilçemize yakışır bir hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Otomobilin çarptığı Güneş'in annesinden sanığa: Sen bizim 'Güneş'imizi söndürdün
Otomobilin çarptığı Güneş'in annesinden sanığa: Sen bizim 'Güneş'imizi söndürdün
İçeriği Görüntüle

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Müftülük hizmet binasının ilçeye daha güzel bir görünüm kazandırması hedefleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ