Atı alan Üsküdarı çoktan geçmiş durumda. Yıllardır millî ruhu erozyona uğratma gayretleri bizleri bugünlere taşıdı. Milliyetçiliği ayaklar altına alanlar, millî slogan , deyim ve söylemlerimizi içeren tabelaları ve türkçe isimleri kaldıran zihniyet, bugün " millî seferberlik " ilân etme gereği duyuyor. 
O günler, bu günleri görüp ikaz eden bizlere ağızlarından salyalar akıtarak, " ırkçı - kafatasçı" veya " şöven" diyenler, bugün milliyetçiliğe sıkı sıkıya sarılmış durumda. 
Türk Bayrağını tartışmaya açan o günün şerefsizleri, şimdi ; " evlerimize, işyerlerimize bayrak asalım !" kampanyaları yapıp, durumu kurtarmaya çalışıyorlar.

Ortada büyük istihbarat zaafiyeti olduğu aşikâr. 
Eğer siz, deneyimli personelinizi içeri tıkar veya ona görevden el çektirirseniz, elbetteki olacağı budur! Tecrübesiz ve deneyimsiz kadrolarla , terörün ve teröristin hakkından gelemezsiniz.

Terörle mücadelede kesin irade ve kararlılık gerekir. Bu, millî refleks ve millî duruş gerektiren bir durumdur. Terörü lanetlemek çözüm değildir. Çözüm ; terörü besleyen unsurları deşifre etmek ve kökünü kurutmaktır.

Kayseri'de şehit düşen vatan evlatlarına Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Onlar vatan şehitleridirler . Ruhları şad mekânları cennet olsun inşAllah. 
AİLELERİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞOLSUN ! RABBİM, SABIR VE METANET İHSAN EYLESİN. 
Gazilerimize acil şifalar diliyoruz.

Acımız büyüktür. 
Kahrımızda büyük ve kesintisiz olmalıdır.