AK Parti Rize Milletvekili Adayı Av. Harun Mertoğlu Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.
Ardeşen, Fındıklı ve Çayeli’nde vatandaşlarla bir araya gelen Mertoğlu, Rize’de kentsel dönüşüm çalışmalarına devam edeceklerini, kentsel dönüşümle birlikte turizm yatırımlarına da destek olacaklarını ifade etti.

“İNSAN ODAKLI PROJELER ÜRETİYORUZ”
Mertoğlu; “Rize şehir merkezinde ve ilçelerimizde kentsel dönüşüm çalışmalarımızı başarılı bir şekilde devam ediyor. Hızlı, kaliteli ve insan odaklı projelerimizi gerçekleştiriyoruz. İnsanımıza ve yaşama değer katan çalışmalarımız vatandaşlarımızın desteğiyle katlanarak devam edecek”

AYDER ÖRNEK BİR TURİZM MERKEZİ OLACAK”
“Ayder’de devam eden kentsel dönüşüm çalışmamız Rize’ye ve genelde Türkiye’ye örnek olacak nitelikte bir projedir. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası konumundaki Ayder Yaylamız kentsel dönüşüm dokunuşumuzla birlikte gerçek hüviyetine kavuşacak. Dünya standartlarında konaklamaların ve seyahat olanaklarına erişecektir.”

“AYDER YOLU PROJESİ KARAYOLLARI STANDARTLARINDA HAZIRLANIYOR”
“Ayder kentsel dönüşümünü destekleyecek, ulaşımını daha da iyileştirecek yol projesini, karayolları standartlarında hazırlıyoruz. Havalimanı ve Ovit Tüneli olanaklarımızla Rize, Türkiye’nin ve dünyanın en ulaşılabilir turizm merkezlerinden biri olacak.” dedi.

Haber: Büşra Bayraktutan

Editör: EDİTÖR - 1