Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Lila Kağıt yönetimini ağırladı. Ziyaret sırasında Lila Kağıt Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Öğücü, Başkan Yardımcısı Celal Öğücü ve Erzurum Fabrika Kağıt Üretim Proje Direktörü Ziya Karadeniz, Başkan Saim Özakalın ile yatırım projelerini görüştü.
Yatırım Görüşmeleri ve Fabrika Genişleme Talepleri
Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yönetimi, Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde genişleme çalışmalarını tamamlayarak, mevcut fabrikalarının alanını 100 bin metrekare artırma talebinde bulundu. Bu görüşmenin detaylarında, başta ekonomik büyüme hedefleri olmak üzere, çevresel sürdürülebilirlik konusunda da adımlar atacaklarını ifade ettiler. Başkan Özakalın, bu genişleme sürecindeki kararlılığı ve desteklerini bildirdi.
Başkan Özakalın’dan Destek Mesajı
Başkan Saim Özakalın, Lila Kağıt’ın yaptığı yatırımlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erzurum için önemli bir katkı sağladıklarını belirtti. Yapılan görüşmelerde, yeni projelere destek vereceğini vurguladı. Özakalın, yerel sanayiciliğin güçlendirilmesi ve ekonomik kalkınma için işbirliklerinin hayati öneme sahip olduğunun altını çizdi.
Teşekkür Mesajları ve İleri Dönük Planlar
Lila Kağıt yönetimi, görüşme ve desteklerinden ötürü Özakalın'a teşekkür etti. Orhan Öğücü ve ekibi, bölgedeki sanayi yatırımlarının artırılması ve sürdürülebilir bir çevre oluşturulması konusundaki fikirlerini paylaştı. Bu ziyaretin, gelecek projelerin şekillendirilmesi açısından önemli bir adım olduğunu ifade ederken, işbirliğine devam edeceklerini belirttiler.




