Çayeli Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilen ve içeriğinde şiir ve müzik dinletisi olan geceye İlçe Kaymakamı Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı Rıza Çakır, diğer protokol üyeleri ile okul müdürleri öğretmenler veliler Çayeli Hizmetiçi eğitim enstitüsündeki kursiyerler, Çay Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır’ında aralarında bulunduğu birçok renkli sima katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Cemil Bilgili Okula katkılar sağlayan Çayeli Kaymakamlığına, Çayeli Belediye Başkanlığına, Madenli Belediye Başkanlığına, Büyükköy Belediye Başkanlığına, Çayeli Bakır AŞ.’ye, Çayeli Devlet Hastanesine, Çayeli Esnafına ve Okul Aile Birliği Başkanlığına teşekkür etti.

Programın ilk bölümünde öğrenciler Türkiye’nin seçkin şairlerinin unutulmaz Şiirlerini slâyt ve müzik eşliğinde amatör bir ruhla profesyonelce seslendirdiler. Salondaki izleyicilerin duygusal anlar yaşadığı şiirlerin öğrenciler uzun süre alkışlandılar. Şiirlerin okunuşu esnasında bazı izleyicilerin kendi aralarında konuşmaları şiirleri dinlemek isteyen diğer izleyicilerin tepkilerine neden oldu.

Programın ikinci bölümünde öğrenciler bu defa seslendirdikleri müzik eserleri ile izleyicileri adeta mest ettiler.

VİDEO EKLENECEK...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ