İyidere Kaymakamı Bülent Uygur, Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilcisi Gazeteci-Yazar B. Ali Kavalcıyı ziyaret ederek, Yeşilay’da yapmış olduğu başarılı çalışmaların yanında ilçelerinde yapmış oldukları çalışmalara basında vermiş olduğu desteğe teşekkür etti.

İyidere Kaymakamı Bülent Uygur; İlçemizde her sahada kalkınma seferberliği başlatmış bulunuyoruz. Başta turizm, her çeşit el sanatları, Rize Bezleri, Gümüş İşlemesi, Denizcilik ve İlçemizin yetiştirdiği değerli iş adamlarının yaptıracağı eğitim kurumları, Karadeniz’in tek ve en önemli Denizcilik Müzesini bu ilçeden yetişmiş iş adamları sayesinde ilçemizde kurmuş olacağız. İyidere-Hazar-İkizdere-Erzurum yolunun 18 km. kısmını grup olarak yeniden yapacağız. Ticaretten, Eğitime, Kış, yaz ve yayla turizminde, her çeşit sporlarda İyidere ilçemizi, Rize’mizin en önemli ve en gelişmiş, turizm gelirleri ve ismiyle en cazibe merkezi yapmak için çalışıyoruz. Bu yatırım ve projelerimizle ilgili Sayın Valimizden büyük destek görmekteyiz.”dedi.

Yeşilay Rize Temsilcisi B.Ali Kavalcı; Sayın Kaymakamımız Bülent Uygur, benimde doğup büyüdüğüm ilçe olan İyidere’de birçok sahada yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile şehrimizi artık ekonomik, sosyal, sanatsal, kültürel ve eğitimsel noktalardaki açsızlığını gideren doyurucu çalışmaları başlatmış ve biri kısmını tamamlayarak hayata geçirmiştir. Bu çalışma temposuyla ilçemiz yakın tarihte en hızlı gelişen ve kalkınan şehir konumuna gelecektir. Bir sivil toplum cemiyetinin temsilcisi olarak Kaymakamımızın tüm çalışmalarında yanında olduğumuzu ifade ederek, kendisini kutluyorum.”dedi.

Editör: HABER MERKEZİ