Cumhuriyet meydanını kilitleyen Yangın var filminde bazı vatandaşlar tepki gösterirken meydana çekilen 21 Plakalı araç daha çok tepki aldı.

Dev oyuncu kadrosu ile Rize cumhuriyet meydanını kilitleyen “ Yangın var” filminde Trabzon belediyesinden Diyarbakır belediyesine hediye edilen bir itfaiye aracı konu ediliyor. Aracı almaya gelen belediye şoförünün başından geçen olayları anlatan filmde birçok oyuncu rol almakta, tüm detayları düşünülen filmde Cumhuriyet meydanında başlayan çekimler tepkili başladı.

Meydanda orta yerde çekilen ve üzerinde Diyarbakır Büyük Şehir belediyesi yazan 21 plakalı aracı gören vatandaşlar araca ve plakaya tepki gösterdiler. Bir vatandaş doğru plaka koyun derken araya gören polisler in sahte olduğunu öğrenen vatandaş bu kez tepkisini daha kızgın dile getirdi. Bu tartışmaya bir iki vatandaşın da katılması ile bu kez olay yerine gelen gerçek polisler tartışma büyümeden olay sakinleştirildi.

Cumhuriyet meydanında konaklayan çekim ekibi alanı tamamen kapatırken tek yön olarak Cumhuriyet caddesine verilen trafik te zaman, zaman film çekimleri nedeniyle tek şeritte trafiğe kapatılırken araç sürücüleri olayı protesto etmek için korna çalıyorlar. Şehrin en işlek caddesinin film ekibine verilmesi ramazan günü trafiğin felç olmasına neden olurken sinirler ise bazen geriliyor.

Film çekimlerinin bir hafta devam edeceği bildirildi.

Editör: HABER MERKEZİ