Senaryosunu Rize Çayelili hemşerimiz Yılmaz Okumuş’un yazdığı, yönetmenliğini Erdem Baş’ın yaptığı, Temel rolünde Seymen Aydın, Fadime rolünde Buse Sinem İren’in oynadığı “Evli ve Zavallı” oyunu Grand Pera Emek Sahnesi’nde gala gecesiyle ilk kez seyirciyle buluştu…

Salonu tamamen dolduran davetliler, oyuncuların üstün performansını sık sık coşkulu alkışlarla takdir ederken, gitarda Okan Kaya, kemençede de Serkan Aydın nameleriyle oyuna renk kattılar.

Gecede AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin yanı sıra Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir ile film ve dizi dünyasının çok sayıda tanınmış ismi de davetliler arasında yerini aldı.

Üç perdelik oyunun sonunda senarist Yılmaz Okumuş oyuncularla birlikte sahneye çıktı ve kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Okumuş, kendine özgü üslubuyla “Sahnede dört kişi görüyorsunuz ama bunun arkasında tam 14 kişi var. Bu bana 1980’li yıllarda olimpiyatlara katılan Türkiye kafilesini hatırlattı. Orada da birkaç sporcu, arkada 70 kişilik yönetici kadrosu olurdu. Ben Rizeli ve iyi (fanatik değil) bir Trabzonspor taraftarıyım. Hayatımda ilk kez bu kadar Rizeli ve Trabzonlunun bir arada bu kadar gülüp eğlendiğini görüyorum. Çok mutluyum” dedi.

İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan oyun iler ki günlerde tüm Türkiye’de ki tiyatro severlerle buluşacak. Bu vesile ile bizde Çay Haber ailesi olarak hemşehrimiz Yılmaz Okumuş ve oyuncu ekibini Rizemizde görmek istiyoruz…

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ