Türkiye'de yayınlanmaya başladığı andan itibaren adeta bir fenomen haline gelen Ezel dizisinin Show TV'den ATV'ye geçişinin perde arkasında yaşananları Milliyet Yazarı Ali Eyüboğlu kaleme aldı.

İŞTE EYÜBOĞLU'NUN O YAZISI
“Akrabanın akrabaya ettiğini, akrep akrebe etmez” derler... 2009’un son, 2010’un ilk günlerinde televizyon dünyasındaki en flaş gelişmeler de iki Trabzonlu’nun birbirine ne yaptıklarının soluk kesen romanı gibi...

SAYER'İ KANALIN BAŞINA GETİRMEK İSTEDİ
Show TV’nin Genel Müdürü Saner Ayar’ın 2009’un son günlerinde atv ile olan macerası malum... atv’nin Fatih Ediboğlu ile yollarını ayırmasından sonra Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak, Show TV Genel Müdürü Saner Ayar’ı kanalın başına getirmek istedi.

Serhat Albayrak, konuyu önce patronu Ahmet Çalık’a iletti. Çalık onay verince Serhat Albayrak, kendisi gibi Trabzonlu olan Saner Ayar’a teklifte bulundu.

VE SAYER ATV'NİN BAŞINDA
Saner Ayar da teklife “Evet” dedi. Saner Ayar’ın atv binasına gidişi, reklamcılarla yaptığı toplantılar anında internet medyasına yansıdı. İnternet sitelerinin, “Show TV’den ayrılan Saner Ayar artık atv’nin yeni Genel Müdürü” şeklinde attığı manşetler çok geçmeden düştü.

GERİ DÖNÜŞ ALBAYRAK'I ZORA SOKTU
Çünkü atv’de istediği ortamı bulamayan Saner Ayar, Show TV’ye geri döndü. Saner Ayar’ın bu manevrası Trabzon’dan arkadaşı Serhat Albayrak’ı zor durumda bıraktı.

Hemşehrisinden yediği son dakika golüyle sadece ilk maçı kaybetmekle kalmayıp patronuna da mahcup olan Serhat Albayrak’ın, Saner Ayar’dan intikamını alması uzun sürmedi...

Serhat Albayrak, bu sezon Show TV’yi sürükleyen tek dizi olan “Ezel”i atv’ye transfer ederek Saner Ayar’dan rövanşı almış oldu. Olayın özü budur, gerisi tevatürdür...

Kaynak: Ensonhaber

Editör: HABER MERKEZİ