Dilek ASLAN

Rize Fener Lisesi yılsonu etkinlikleri coşkulu kutlamalara sahne oldu. 6 Haziran Cuma günü öğle saatlerinde başlayan etkinliklerde 3000 kişilik tavuklu pilav, tatlılar ve içecekler ikram edilirken, okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu müzik programları alkış topladı. 

Yıllar önce mezun olduğu okulun pilav günü etkinliklerine katılmayı ihmal etmeyen Pop Star Alaturka yarışmacısı Adnan Çakır yoğun istek üzerine sahneye çıkıp 1 şarkı ile alkış toplarken bu hafta sonu tüm Rizeli hemşerilerinden mesaj atmalarını ve finallere adını yazdırmalarını istedi.

İlerleyen saatlerde bu yıl mezun olacak öğrencilerin Kep töreni ve diploma alma töreni gerçekleştirildi. Mezun olmanın sevincini doyasıya yaşayan Fener Lisesi öğrencileri tören sonunda mezuniyeti kep fırlatarak ve doyasıya eğlenerek geçirdiler. 

Fener Lisesi ve Kaptan Ajans organizatörü Hakan Güven ile uzun zamandır titizlikle hazırlanan etkinliğin son derece renkli geçmesi ve gerek öğrenciler, gerek, veliler ve davetliler ilerleyen saatlerde Karadeniz’in güçlü sesi Gökhan Birben ile horonlar oynayarak, türküler söyleyerek kutladılar.

Yaklaşık beş bin kişinin katıldığı kutlamalarda bir çok sponsor firmaların katkıları da gözden kaçmadı. Okul Müdürü Hasan Tetik Fener Lisesi olarak tarihinde ilk kez kutlamaya başlamaları sebebiyle heyecanlı olduklarını, mezun olan öğrencileri ile gurur duyduklarını ifade etti.

Editör: HABER MERKEZİ