HABER: İLYAS KÖSE - SELİM BAYRAKTAR

Çayeli ilçe Kültür Merkezi’nde Çayeli Belediyesi, Özel Şahika Koleji ve İlçede bulunan esnafların katkılarıyla sergilenen oyuna katılım Çayeli insanın Kültür ve Sanata olan ilgisini bir kez daha gösterdi.

Yokluklar içinde ayakta durmaya çalışan,  gençlerin eğitimi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan özel bir öğrenci yurdundaki eğitimcilerinin ve personelin çabalarının anlatan oyun tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlandı.

İZLEYİCİLER GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Cumhuriyet Savcısı İsmail Oran, Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır’ında izlediği oyun’da yurt öğretmenlerinden Hasan hocanın, kendisine almak için ayırdığı para ile öğrencisi Yusuf’a ayakkabı almasını anlatan sahnede salondaki izleyiciler gözyaşlarına hakim olamadı.

İstanbul Dünya Sahnesi oyuncuları, Gaziantep Zirve Üniversitesi öğretim görevlisi Mahmut Açıl’ın kaleme aldığı oyun sonunda izleyicileri selamladı.

Tiyatro ekibine teşekkür etmeye çıkan Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, oyunculara çiçek verdi.

ÇAYELİ’NE 8 KATLI ÖĞRENCİ YURDU

Konuşma arasında Çayeli ve Çayelili’lere de bir müjde veren Başkan Çakır, öğrenci yurtlarının yetersiz geldiğini ve 8 katlı yeni bir öğrenci yurduna önümüzdeki yıl içerisinde başlayacaklarını ve kısa sürede hizmete sunacaklarını bildirdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ... 

Editör: HABER MERKEZİ