Ardeşen Engelliler Derneği (ARENDE) Başkanı Adem Kuyumcu yaptığı açıklamada; “Dernek olarak bölgemizdeki engellilere ve ailelerine hizmet etmeye destek olmaya devam ediyoruz” dedi.

Kuyumcu, “engelliler ve yakınlarına yün ip alarak verdik ve Çorap, eldiven, kaşkol ve bere örmelerini istedik. Örülen çorap ve diğer ürünleri de dernek olarak piyasa şartlarında satın aldık. Bu şekilde hem engelli kardeşlerimiz bir üretim yapmış olmanın mutluluğunu yaşadılar hem de emeklerinin karşılığını maddi katkı olarak aldılar” dedi.

Engellilere fırsat verilmesi halinde çok iyi üretimler yapıldığını bir kez daha göstermiş olduklarını belirten Kuyumcu, “Arende Engelliler derneği olarak, Karadeniz de yaşayan Engellilerin çalışma hayatına kazandırılması ve Engellilere ekonomik katkı sağlanması amacıyla yürüttüğümüz proje sonucunda Engelli kardeşlerimizin ve Engelli yakını kadınlarımızın ürettiği, Karadeniz örgüsü yün çorapları beğeninize sunuyor ve duyarlı hayırseverlerin katkı amacıyla almasını diliyoruz” dedi.

Ürünleri Ardeşen deki dernek merkezimizden, Ankara ve İstanbul da bulunan yetkili kişilerden temin edebilirsiniz diyen Kuyumcu, “bu proje finansmanının tamamı dernek yönetim kurulu üyelerimiz tarafından karşılanmıştır. Başka hiçbir kişi ve kurumdan katkı alınmadan başarılmıştır” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ