Sahne Sanat Atölyesi'nin organize ettiği Düş Sokağı Sakinleri konseri 6 Kasım 2010 Cumartesi günü saat:19:00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde Rizeli müzikseverlerle buluşuyor. Konser davetiyeleri İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde kurulacak standtan temin edilebilecek.

Sahne Sanat Atölyesi Başkanı Cemal Melemşe yaptığı açıklamada 'Kendi atölyemiz bünyesinde hazırlayıp sunduğumuz tiyatro, halkoyunları, şiir, müzik, resim gibi etkinliklerimiz yanında zaman zaman bu tür organizasyonlarla da halkımıza sunumlar yaparak şehrimizi bir kültür sanat şehri yapma konusundaki hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde de birincisini yapmayı planladığımız ulusal film festivali yada Rize Sinema Günleri etkinliğimizle yine  Rizelilerin karşısında olacağız. Temennimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de Rize'de yaşayan tüm sanatseverlerin bizlere desteğini esirgememesidir' dedi.

Konserde Murat Çelik hayranları için son albümü ‘Aşkın Elif Hali’ cd lerini, konser afişlerini ve kitaplarını imzalayacak. Poster kitap ve cd'ler konser salonunda açılacak standtan elde edilebilecek.

Editör: HABER MERKEZİ