Çayeli Şairler Deresi Derneği tarafından İstanbul’da dernek binasında Çayelili dernek başkanlarının katılımı ile hamsi partisi düzenlendi.

Merkezi İstanbul Üsküdar’da bulunan Çayeli Şairler Derneği’nde hafta sonu hamsi partisi vardı. Çayelili dernek başkanlarına hamsi şenliği düzenleyen Çayeli Şairler Derneği’nin etkinliğine Çayeli Vakfı Başkanı Ali Fuat Albayrak, Şairler Derneği Başkanı Reşat Sarı, Kemerköyü Derneği Başkanı Yılmaz Cevher, Kemertaş Derneği Başkanı Ali Şenkal, Çomoğlu Derneği Başkanı İbrahim Çom, Çepniler Derneği Başkanı İbrahim Çepni, Baltacılar Derneği Başkanı Abdullah Baltacı, Yeşiltepe Derneği Başkan Vekili Mustafa Yeşildağ ve çok sayıda davetli katıldı.

Mangalda pişirilen hamsileri doyasıya yiyen davetliler yemeğin ardından yemek duası yaptı. Daha sonra konuşma yapan Çayeli Şairler Derneği Başkanı Reşat Sarı, katılanlara teşekkür etti. Dernek Başkanı Sarı, “yemeğimizin amacı İstanbul’da bulunan Çayelili dernekleri bir araya getirip birliktelik oluşturmaktı. Burada bizleri yemekte yalnız bırakmayan tüm dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin devam etmesi gerektiğine inanıyorum.” Dedi.  

 

 

Editör: HABER MERKEZİ