Rize’nin Çayeli İlçesinde Kadir Çepni isimli vatandaş Eski Başbakanlardan Tansu Çiller’e şiirli mektup yazarak tekrar siyasete dönmesini istedi.

İlçeye bağlı Büyükköy merkez mahallesinde yaşan Kadir Çepni 40 yıllık bir siyası geçmişinde demokrat çizgisinden ödün vermediğini belirtiyor ve Demokrat Parti (DP)’nin başına Tansu Çiller'in geçmesini istiyor. Partinin tecrübeli isimlerinden olan Çepni, Anavatan Partisiyle birleşmelerine rağmen partinin bir türlü istenilen hareket ve canlılığı yakalayamadığını bildirdi. Demokrat Partinin iktidar olabilmesi için partinin başına Tansu Çiller'in geçmesi gerektiğini savunan Çepni, 'Tabanın ve milletin partinin başında görmek istediği genel başkan Tansu Çiller'dir.” Dedi.

ÇİLLER'E DÖN ÇAĞRISI

“Diyorum ki… Üretici çiftçiyi perişan edenlerden, zengini vurguncuyu yarışan edenlerden, emekliyi işçiyi hiç düşünmeyenlerden, çeteciyi kartelciyi barışan edenlerden, doğu güneydoğuyu vuruşan edenlerden, iç ve dış siyaseti perişan edenlerden, Türk siyasetini bu hale sökenlerden, şanlı Türk ordusunu rencide edenlerden, vatanı ve milleti kurtarmak için sayın bacım Tansu Çiller’e göreve dönmesi ricasını ve ‘benim büyük Türkiye’m Layik değil geriye Tansu Çiller ile yine gidelim ileriye’ sloganını sizler aracılığı ile duyurmak istiyorum”

Tansu Çiller'in tüm ülkede olduğu gibi Çayeli’nde de DP'lilerin bu taleplerine kayıtsız kalmayacağını umduğunu anlatan Çepni,' Çiller'i tekrar partimizin başında görmek istiyoruz. Biz demokratların en büyük özlemi bu' şeklinde konuştu.

İşte Kadir Çepni’nin Tansu Çiller’e yazdığı şiirli mektup…

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ