Çayeli Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Sinan Özen, Göhan Birben ve Emin Yağcı sahne aldılar.

Kültür Merkezi önünde yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde ilk önce Kültür Bakanlığı Sanatçısı Emin Yağcı sahne aldı. Çayeli’nde konser vermenin mutluğunu yaşadığını söyleyen yağcı organizasyonda emeği geçenleri ve sahne almasına katkı sağlayanlara teşekkür etti. Emin Yağcının sahnede tulum ve kemençe çalması izleyiciler tarafından coşkuyla karşılandı.

Daha sonra sahne alan bir başka Çayelili Sinan Özen muhteşem performansıyla geceye damgasını vurdu. Eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarında yer alan bir çok şarkıyı 10 bin kişilik koro ile beraber söyledi. İzleyicilerin ilgisi karşısında hayranlığını gizlemeyen Sinan Özen Çayeli’ni çok sevdiğini artık herkesi Çayeli’ne beklediklerini söyledi. Sinan Özen Sahnede iken kendisine plaket vermek için sahneye çıkan Belediye Başkanı Rıza Çakır şunları söyledi: “Gençler bana her gördüklerinde başkanım bu yıl festival yokmu konser yokmu onlar istedi bizde yaptık. İstediğinizi biliyordum ama bu kadar çok istediğinizi beklemiyordum.”

Sinan Özen’den sonra sahne alan Gökhan Birben kısa bir süre önce yine Çayeli’nde olduklarını ikinci defa burada olmanın mutluğunu yaşadıklarını söyledi. Gökhan Birben’e kemençe Çalan Çayelili Selçuk Balcı söylediği şarkılarla izleyenlerden büyük alkış aldı.

Konsere katılanların horon halkaları oluşturduğu sırada birkaç kendini bilmezin yaptığı kavga konserin ahengini bozması herkesin moralini bozdu.

Editör: HABER MERKEZİ