Bu hafta sonu Çayeli’ndeydim…
Güzel memleketimin güzel insanları, dost ve arkadaşlarımla bir arada olmanın,uzun zamandan beri göremediğim arkadaşlarımla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadım.
Aydere çıktım, Kaçkar dağlarının muhteşem güzellikleri arasında alabalık yedim. Çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek uzun uzun sohbet ettim. Memleketimin güzel insanlarını görmenin, onlarla dertleşmenin mutluluğunu yaşadım.

Elbetteki bu görüşmelerden çok ama çok olumlu sonuçlar çıktı ortaya.
Çok değerli belediye başkanımız Rıza Çakır ve Bşk Yardımcımız Mustafa Baltacı ile yaptığımız görüşmede Çayeli Çay festivalinin 30 Ağustos Salı günü ile 4 Eylül pazar günü arasında yapılmasına karar verildi.

Söz konusu Çayeli Çay Festivali İstanbul’daki bütün derneklerle, Çaydef, Çayeli Vakfı, Ankara Çayelililer Derneği, Çayeli Kaymakamlığı, Çayeli Belediyesi, Çayeli’ndeki bütün sivil toplum kuruluşları, Çayelindeki Milli Eğitime bağlı bütün okullar, Çayeli muhtarlar derneği, Bütün partiler, Çayeli Gençlik Derneği, Çaydosk ve Çayelililerin desteği ile yapılacak, isteyen bütün kurumlar bu festivale katılacak, festival proğramı en kısa zamanda bütün kurumların görüşleri alınarak sizlere en kısa zamanda duyrulacaktır.
Birlik ve beraberlik içinde yapacağımız bu festivalin çok renkli ve çok güzel olacağına inanıyorum.
Çayelinde olduğum müddet içinde ziyaret ettiğim kurumların festivalin yapılmasına büyük destek verdiklerini görmenin mutluluğu içerisindeyim.Zamanımın kısa olması dolayısıyla uğrayamadığım kurumları da en kısa zamanda ziyaret edecek ve desteklerini talep edeceğim.

Çayeli esnafına daha fazla katkısı olsun diye festivalin pazar yerinde yapılmasını kararlaştırdık.
Bir buçuk aylık süre içerisinde bütün kurum ve kuruluşların fikir ve desteklerini alarak programı yapıp, Çayeli’mize yakışır bir festivali hep birlikte gerçekleştireceğimize köylerimizle,mahallelerimizle,sivil toplum kuruluşlarımızla,siyasi partilerimizle,gençlik ve kadın kollarımızla, Çayeli’nin bütün kurum ve kuruluşları ile,Çayeli Belediyesi ve Çayeli Kaymakamlığı ile yan yana omuz omuza gerçekleştireceğimiz bu festivalin Çayeli’mize güzellikler getirmesini diliyor,Bu festivalin yapılmasına gereken desteği veren Belediye Başkanımız  Rıza Çakır ve Başkan Yardımcımız Mustafa Baltacıya ve tüm dostlarıma teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Not: Festival programının büyük bir kısmı şimdiden hazır olup küçük detaylar da karara bağlandıktan sonra sizlere duyurulacaktır.

Editör: HABER MERKEZİ