BALTACI derneğinin açılışına RİZE milletvekili Ali BAYRAMOĞLU, RİZE Çayeli belediye başkan yrd.Mustafa BALTACI,Beykoz kaymakamı Aydın ERGÜN,Beykoz belediye başkanı Yücel ÇELİKBİLEK,yıldız teknik üniversitesi rektörü PRF.DR.  İsmail YÜKSEK ,Beykoz belediye başkan yrd.Hanifi  DİLMAÇ,BALTA ve BALTACI ailelerinin  katılımlarıyla görkemli bir açılış yaptı.

BİZ FARKLIYIZ

Baltacı ailesi,derneklerinin diğer derneklerden farklı olduğunu piknik yapıp yılda bir veya iki kez toplanılmayacağını, dernek binalarının daima hizmete açık olduğunu  bir yandan aile yapılanmasını yaparken bir yandan da birlik ve beraberliği sağlanacak. Baltacı sülalesinin eğitimde,kültürlerini yaşatmasında, aralarındaki ekonomik sorunları gidermede bir çatı altında daha güçlü bir baltacı ailesi olacaklarını vurguladı.

Rize milletvekili Ali BAYRAMOĞLU; ‘Sizin gibi derneklerin sayesinde halkımızın ne gibi sorunları olduğunu daha çabuk öğreniyoruz ve hemen ne gerekiliyorsa yapılmaya adım atılıyor. Rize deki halkımızın çay sorunları üzerinde duruyorum yakında çaylarda yaşanan sorunlar sona erecek. BALTACI ailesinin  daima arkasında ve sorunları çözmede yardımcı olacağım’ dedi.

 

‘Bir ilk yaşıyorum’ 

BEYKOZ kaymakamı Aydın ERGÜN; ‘Bir ilk yaşıyorum meslek hayatım boyunca bir çok açılış yaptım ama ilk defa bir aile derneğinin açılışına katılıyorum

bu sayede baltacı ailesinin ne kadar büyük olduğunu anlamış olduk. Bizde elimizden geleni yapmaya hazırız’ dedi. 

BEYKOZ Belediye Başkanı Yücel ÇELİKBİLEK;

‘Sn vekilim ile büyük şehir belediyesine dayanan çok eski dost oluruz ve yıllar sonra böylesine anlamlı bir günde karşılaştığıma çok sevindim baltacı ailesine ayrıca bu kadar güzel insanları bir araya topladığı için şükranlarımı sunarım baltacı ailesi için her şeye yapmaya hazırız zaten bu kadar hevesli bir ailenin yanında olmamak elde değil’ dedi. 

 Rize Çayeli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa BALTACI;

 ‘Kendi ailem adına çok mutluyum baltacı sülalesinin buna ihtiyacı vardı sorunlarını yok etmede ve sorunu oluşturan etkenleri anlamak için çok iyi bir başlangıç oldu bizleri yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeden arkamızda duran herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.                                                                        

                                                
Editör: HABER MERKEZİ