Çayeli Ülkü Ocağının organize ettiği ‘SES VER ÇAYELİ’ isimli program Çayeli’nde Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Programa MHP Rize Milletvekili Adayı Zeki Mayi, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı İmdat Önçırak, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Eyüpoğlu MHP Çayeli İlçe Başkanı Hayati Kork, , Ardeşen İlçe Başkanı Muhammet Hacısüleymanoğlu, Çayeli Ülkü Ocağı Başkanı İsmail Bayraktutan ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın gür bir sesle okunmasının ardından konuşan Rize Ülkü Ocakları Başkanı İmdat Önçırak, “Ülkücü hareket 42 yıllık tarihinde varoluş şuuruyla bu Asil milletin mukadderatına şerh düşürmeye çalışan düşmanlarına karşı en olumsuz şartlarda bile soylu baş kaldırışını yapmıştır. Ve onca sıkıntılar içinde bize büyük bir imtihan verilmiş ve bu imtihanda dost sandığı hainleri ayırmış maskeler altındaki iğrenç yüzleri görme fırsatını bulmuştur.

Baskı gruplarının büyük çoğunluğu, işbirlikçilerin hakim olduğu ülkenin yer altı ve yer üstü kaynaklarının çok uluslu güçlere peşkeş çekildiği fakat milliyetçi güçlerin bu örtülü işgale karşı onurlu bir direniş sergilediği bir ülke haline gelmiştir.

Gün yine Ülkücü Hareketin günüdür. Gün bütün hesapları ve hesaplaşmaları bir kenara bırakarak Üç Hilal’li Bayrağın altında toplanma günüdür. Bütün bu olanlara DUR! Diyecek ihanete set çekecek olan yine Türkiye sevdalıları ve Türkiye’yi karşılıksız seven Ülkücü Harekettir. Biz ülkücüler olarak, tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek dil uğruna can veririz, ama taviz vermeyiz. Bizim yolumuz bellidir. Bu yol kutlu bir yoldur, bu yol Türk-İslam yoludur. Bizim için Rize’deki insan ile Diyarbakır’daki insanın farkı yoktur. Biz bütün Türkiye’yi kucaklayan hareketiz.

Vatan ve Bayrak uğruna bu hareket şehidiyle, gazisiyle neferleriyle dimdik ayaktadır. Ve ebediyete kadar dimdik ayakta kalacaktır. Ne Mutlu  Türk’üm Diyene!..”

MHP Rize Milletvekili adayı Zeki Mayi, selamlama konuşması yaptı Mayi, Seçim çalışmaları için gittiğimiz bölgelerde gösterilen ilgi oldukça yüksek Rize de AKP ye ve CHP ye küskün olan seçmenin tek adresi MHP’dir. Özellikle seçim çalışmalarımız sırasında değindiğimiz nokta Rizeliye hizmet edecek kişinin Rize de Siyasetin tabanından gelmesi gerekiyor Rize’nin yağmurunda ıslanması, çamurunda çamurlanması, Rizelinin iyi ve kötü gününde yanında olması gerektiğini belirtiyoruz. Şu anda Rize den aday olan ve Rize’nin Vekili olmaya aday olan kişilerde bu özelliklerin hiç bulunmadığını görüyoruz.   12 Haziran Seçimlerinde doğru bir tercih vereceğinize inanıyorum. Rize de profesyonel bir ekip tarafından yapılan kamuoyu araştırmasında da  oy oranlarının %25 le %30 arasında olduğunu ve her geçen yün yükseldiğimizi görmekteyiz.” Dedi.

Ardından Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal da bir selamlama konuşması yaptı. Yöresel sanatçılardan Filiz Tosun ve Kurtarel Dereci nin sahne almasının ardından

Sahneye çıkan Sanatçı Yıldırım Yıldızdoğan davetlilere coşkulu anlar yaşattı, Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın amcasının oğlu olan Yıldırım Yıldızdoğan’ın parçaları büyük beğeni topladı. Ozan Bulut’ sevilen parçalarıyla gece geç saatlere kadar coşkulu anlar yaşattı.

 

Editör: HABER MERKEZİ