Bu Yıl 39.cusu Düzenlenecek Olan Arhavi Kültür & Sanat Festivali 2 - 3 - 4 Eylül 2011 Tarihlerinde Yapılacak.

Festival Bu Yıl Ramazan Bayramına Denk Gelecek...

Düzenlenecek Olan Festival'de Yine Birbirinden Ünlü Sanatçılar Sahne Alacak...

Arhavi Belediyesi'nin Resmi İnternet Sayfası'ndan Yapılan Duyuruda Festival Kapsamında, Sertap Erener, Cengiz Kurtoğlu, Efkan Şeşen, Bahri Turan, Vira Cemal, Grup Marsis, Grup Samsara, Tolga Kurtoğlu, Grup Albatros, Grup Anjiyo, Grup Empati ve Daha Bir Çok Sürpriz Sanatçı Sahne Alacak.

Öte Yandan, Kültür, Sanat, Spor Vs Alanlarda Aktivite ve Etkinliklerin Düzenleneceği Festival'a KKTC, GÜRCİSTAN, ROMANYA, MAKEDONYA ve BULGARİSTAN'dan Temsilciler Katılacak.

Festival Komitesi ve Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu  başkanlığında, Belediye Başkanlık makamında yapılan toplantıda, Ramazan  ayının Ağustos ayına denk gelmesi nedeniyle festival tarihi 2-4 Eylül olarak belirlendi.

Hekimoğlu, uluslararası boyuta taşıma gayreti içinde oldukları festivalde her yıl bir önceki yıldan elde ettikleri kazanımlarla daha iyiyi ve daha güzeli başarmak için çalıştıklarını belirterek, 'Bu yıl festivalimize daha bir farklılık kazandırma anlamında tüm arkadaşlarımızın, aldıkları görevleri layıkıyla yerine getireceklerinden hiçbir kuşkum yok. Burada şunu da belirtmek isterim, bu yıl festivalimizi ilçe merkezimizden biraz da tarihi ve turistik yerlerimize, köylerimize doğru kaydıralım isterim. Bu tarihi ve turistik yerlerimizin, ilçemizin uluslararası boyutta tanıtımında önemli bir etken olacağı kanısındayım. İlçemize gelecek olan yabancı konuklarımıza buraları göstererek, kendi ülkelerine döndüklerine buralarda yaşadıkları güzellikleri anlatmalarını sağlayalım' dedi.


Editör: HABER MERKEZİ