Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri tarafından organize edilen Ayak Tenisi Turnuvası 03-06 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Üniversite öğrencilerinin ve akademisyenlerin katılım gösterdiği turnuvada 32 takım kıyasıya yarıştı. Eleme usulü yapılan turnuva 3 Ocak Pazartesi günü başladı ve 6 Ocak Perşembe final müsabakalarıyla sona erdi. Müsabakalar sonucunda birincilik ödülünü Karbuz Family takımı kazanırken ikinci Bilimin Gücü takımı oldu. Üçüncülük ödülünü ise TeamWest takımı kazandı. Turnuvanın en centilmen takımı ise Sadamozo takımı olarak ödülün sahibi oldu. Bir çok sponsor firma organizasyona katkı vererek sporcuların ödüllendirilmesinde katkı sağlamış oldu.

Turnuvanın finalinden sonra düzenlenen ödül törenine Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Arslan KALKAVAN, Dekan Yardımcısı Doc.Dr.Fatih KAYHAN, Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doc.Dr.Hayri AYDOĞAN, akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi.Kazanan takımlara madalyalar, ödüller ve kupa takdim edilerek organizasyon sona erdi.

Editör: HABER MERKEZİ