Trabzon Maçka’da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan TRT ortak yapımı “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, ilgi ile izlenmeye devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli Çayeli Genç Düşünce Derneği tarafından yürütülen Çayeli Gençlik Projesi 2 kapsamında Çayeli Belediyesi'nin katkıları ile ilçede eğitim gören yaklaşık 110 öğrencinin katılımıyla pandemi kuralları çerçevesinde “Kesişme; İyi ki Varsın Eren”  izlendi.

Sinema etkinliğine ilçede eğitim görev lise ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Yılmaz ve Gençlik Merkezi Müdürü Emre Çataklı’da katıldı.

KESİŞME; İYİ Kİ VARSIN EREN

Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerle kahraman Mehmetçik'in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan "Kesişme; İyi Ki Varsın Eren" filmi, Şehit Eren Bülbül’ün doğum günü olan 1 Ocak 2022’de gösterime girdi.

Yönetmenliğini Ömer Feyzioğlu, yapımcılığını ise Mustafa Uslu’nun üstlendiği Kesişme; İyi ki Varsın Eren filminde, Rahman Beşel, İsmail Hacıoğlu, Emir Çiçek, Mutlunur Lafçı ve Alayça Öztürk başrolleri paylaşıyor.

TRT Ortak Yapımı filmde, mavi ve yeşilin eşsiz birlikteliğini gözler önüne seren Karadeniz’deki bir ailenin, insan ve vatan sevgisini her şeyden önde tutan bir subayın hayatından kesitler yer alıyor.

Editör: HABER MERKEZİ