İyidere, Kendirli, Kalkandere, İkizdere ve Rize şehir merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Katmer, 14 Mayıs seçimlerinde vatandaşların verdiği destek ve gösterilen teveccüh için teşekkürlerini sunarak, 28 Mayıs 2. tur seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Katmer, “28. Dönem Ak Parti Rize Milletvekilliği adaylığımız sürecinde şahsıma gösterilen yoğun ilgi ve teveccühten dolayı Rizeli Hemşerilerime en kalbi duygularımla saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.  Bizleri gönüllerini açan, destek veren herkese müteşekkirim. İsmimizin açıklandığı günden bu güne kadar Rize'nin her karışında saha çalışmalarımızda bizlerle yağmur, çamur, dağ tepe demeden beraber olan ekip arkadaşlarımıza ariyetten teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

28 Mayıs’ta Rize’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a büyük bir oy oranıyla destek vereceğini söyleyen Katmer, “28 Mayıs günü bütün dünyaya Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’den büyük bir mesaj vereceğiz. Ülkemizi her alanda büyüten, geliştiren ve imar eden Cumhurbaşkanımızın hemşehrileri olarak rekor bir oranla yanında olacağız.” diye konuştu.

Katmer’e ziyaretlerinde Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, AK Parti İkizdere İlçe Başkanı Mustafa Havuz, AK Parti Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, ,Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, AK Parti Kendirli Belde Başkanı Adem Köse, AK Parti İyidere İlçe Başkanı Nuraydın Aynacı, Rize İl Genel Meclis Başkanı Sabit Karafazlı ve İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete eşlik etti.

Haber: Tufan Kuleli

Editör: EDİTÖR - 1