ŞŞŞŞŞhuster..Bir-iki-üç. TRABZON fırtınası İnönü stadından esti geçti. Sadece İnönü stadını değil TFF. Yandaşlarına da ders verdi. Her şey planlanmıştı. Trabzonspor bu maçta takılıp Fenerbahçe’nin önü açılacaktı. Öyle ki maçta istenilen şekilde başladı. On kişi kalan bir takım ve gelen gol.

   Ne olduysa devre arasında oldu. İkinci yarıya başlarken kimin 1960’ların futbolunu oynadığını sahada gördük. Ligde hiçbir iddiasının olmamasına rağmen bu kadar sert ve istekli bir Beşiktaş’a helal olsun. Fenerbahçe maçına peşkeş çeken Beşiktaş Trabzonspor’a karşı bu kadar azimli olmasının tek sebebi, Şhuster’in Şenol hocaya karşı olan kıskançlığı olsa gerek. Ne yaptıysa yaptı ama Şenol hocanın bilgisinin kendisinde olamayacağını hem ligdeki konumu hem de oynattığı takım oyunundan öğrenmiş oldu. Zaten Shuster sadece şovmen bir hoca, Eğer Trabzonspor 1960’ların futbolunu oynuyorsa ki bu sözünün arkasındaysa, Beşiktaş 1950’ların futbolunu oynuyor demektir.

  Sezonun sonlarına yaklaştıkça TFF’nin bütün organları Trabzon sporu engellemeye çalıştığı açıkça görülüyor. Verilmeyen penaltılar taraflı yönetimler, aleyhte düdükler. Bu yetmiyor gibi Şenol hocayı tribüne gönderiyorsun. Beşiktaş Trabzon tribünlerinden hep alkış aldı ama  Beşiktaş tribününden Şenol hocaya atılan kadın ayakkabısı, ayıptır ya ayıp. Beşiktaş tribününde demek ki adam yok, hepsi kadın olsa gerek.

   Artık hakemler ve TFF organları Trabzonspor’u engelleme senaryolarını sergilemeye devam edeceklerinden dolayı, yetkililerin bu oyunları bozmaları için uyanık olmaları gerekmektedir. Geçmiş yıllarda yapılan oyunların tekrarına müsaade edilmemelidir. Sayın spor bakanı TFF üzerine titizlikle gözlemci koymalıdır. Yoksa atı alan Üsküdar’ı geçiyor. Türkiye’de her yolsuzluğun üstesinden gelmeye çalışan yetkililer, spor ve özellikle futboldaki uygunsuz ve adaletsizliğin kalkması için kişilere dokunamıyor. Yoksa Ülkeyi pay edip futbol kısmını da bu kişilere mi vermişler bunu da anlamakta güçlük çekiyoruz.

  Kısacası İnönü stadında bu sefer Trabzonspor futbolun olumsuzluklarını ve yapılan oyunları fırtınasıyla ezdi. Umarım bundan sonrakileri de yener ve hak ettiği başarıyı ki şampiyonluğu yakalar. Yoksa kuş kafesten uçar neden uçtuğunu da anlayamazsın. Birkaç kişinin cebini doldurmak için diğer taraftan koskoca bir bölgeyi kaybederseniz şaşırmayın. Önünüzü görün hislerinize kapılmayın. BAŞARILAR…