Gelişi muhteşem olan giderken ise birçok şeyi alıp götüren Hiddink’e ödenen paraların hesabını kim verecek yada kimler verecek.

Cevabı şu ki; kimseler vermeyecek sadece tarih onları lanetleyecek.

  Sözleşme maddesine konuşlan ve gizli tutulan yirmi beş milyon Euro ya varan tazminat maddesinin altına imza atan Türk futbolun da bir adım bile atamayan bu şahsiyet ile ortakçılık mı yapıyordu acaba?

Ne verdi ne aldı hesabını masaya yatırdılar mı yada vicdanen rahatlar mı? Şimdi yazacaklarımı lütfen iyi okuyun.

  Ülkemizde birçok amatör kulüplerimiz var, keza bende bir amatör kulübün başkanı olarak şunu demek istiyorum. Her yıl bölgesel liglerimize katılabilmemiz için TFF hesaplarına onca paralar yatırıyoruz. Ve de spor bakanlığından veya federasyonlardan herhangi bir kuruş dahi gelmiyor olmasına rağmen gönül diyoruz spor aşkı diyoruz bu ülke sporuna hizmet vermeye çalışıyorken; Bizim bu emeklerimiz karşısında alınan paralar ülke futbolu ve siyasetini yönetenler tarafından dini ırkı bizden çok farklı besmelesiz ihlassız bu ..dilim varmıyor kişilere ödeniyor ya pes doğrusu. Bir kulüp yetkilisi ve vatandaş olarak vergimizi verdiğimiz şu ülkemizde idarecilere haksız yapılan bu gibi harcamalar dolayısıyla hakkımı helal etmiyorum.

  Ne demek ya tazminat. Sanki başarılı oldu da kovuluyor da hak arıyor. Bu nasıl bir idarecilik. Yolsuzluk yüce divan diyorlar, neden bu haksız ve kurumu zarara uğratanlar için soruşturma yapılmıyor?  Sonuçta devlet kasasından ve gariban amatör kulüpler ve gariban çalışanın vergilerinden ödeniyor ya… Kimin umurundaki.

  Önceki yazımda da belirtmiştim TBMM’nin şike teşvik vb. olaylardan dolayı bazı kişiler için yeni yasa vb. hazırlarlarsa şaşmayın yazmıştım ve uyarmıştım. Ve görüldü ki aynen o konu çabucak görüşüldü ve halledildi. Daha pislikler temizlenmeden pisliği bulanık suyla temizlemeye çalışanlar tarih önünde bir gün hesap vereceklerdir. Böyle temiz spor olmaz ve böyle adalet de olmaz. Baklava çalmaktan ceza yiyen bu ülke insanı ülkeyi çalan bazı şahsiyetlerden daha suçlu oluyorsa herkes şapkasını önüne koyup düşünmelidirler.

  Dünlerde yapılan hatalar bugün yapılan hatalarla örtülmeye çalışılırken, Sayın Abdullah Avcı hocam tıpkı Şenol Güneş hocamız gibi az parayla da başarılı olunuyor felsefesini bir kez daha gösterecektir inşallah.

  En azından Ülkesini seven, yöre ve töre terbiyesiyle yetişmiş Anadolu çocuğudur.