Hasan Yeşildağ Kimdir ? Nereli ?

Son yıllarda adı sıkça kamuoyunda duyulan Hasan Yeşildağ, özellikle FETÖ'cü Cevheri Güven'in video kanalında yer alan kardeşi Ali Yeşildağ'ın abisi olarak tanınmıştır. Ancak Hasan Yeşildağ'ın yaşamı ve kariyeri, bu ilişkinin ötesinde oldukça çeşitli ve dikkat çekici detaylar içermektedir. 1961 yılında Rize'de doğan Yeşildağ, iş dünyasıspor ve siyasette edindiği deneyimlerle kendisine özgü bir yol çizmiştir. Peki Hasan Yeşildağ ne iş yapar?Hasan Yeşildağ Sedat Peker ilişkisi ne?  Hasan Yeşildağ serveti, ne kadar?  İşte Hasan Yeşildağ'ın hayatı ve kariyerine dair önemli bilgiler.

Hasan Yeşildağ kimdir nerelidir, ? Hasan Yeşildağ, 1961 yılında Rize'de doğdu. Özellikle son dönemde adı FETÖ'cü Cevheri Güven'in video kanalında yayımlanan Ali Yeşildağ ile sıkça anılan bir isimdir. Ancak, bu ilişkiden bağımsız olarak Hasan Yeşildağ'ın kendine ait bir hayat ve kariyeri bulunmaktadır.

Hasan Yeşildağ,Recep Tayyip Erdoğan Pınarhisar Cezaevi'nde arkadaşlık yapmış bir isimdir. 1961 yılında Rize'de doğan Yeşildağ, yıllar içinde çeşitli sektörlerde faaliyet göstermiştir. 1990 yılından bu yana halı saha işletmeciliği, inşaat ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri bulunmaktadır.

Hasan Yeşildağ hangi kanalın sahibi? Sporla da ilgilenen Hasan Yeşildağ, Kasımpaşa ve Rizespor kulüplerinde yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Ancak, kariyerinin en önemli noktalarından biri AK Parti Yönetim Kurulu Üyeliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği yapmış olmasıdır. Ayrıca, İstanbul'un ünlü semtlerinden Etiler'deki Ulus Cafe'nin sahibi olarak da bilinmektedir.

 Hasan Yeşildağ Nereli ?

Türkiye'nin iş dünyası ve siyaset sahnesinde tanınmış isimlerinden biri olan Hasan Yeşildağ, 1961 yılında Rize'de doğdu. Genç yaşta iş dünyasına adım atan Yeşildağ, halı saha işletmeciliği, inşaat ve gıda sektöründe faaliyet gösteren şirketleriyle dikkat çekmektedir. 

Neden Hapis Yattı ?

Türkiye'nin iş dünyası ve siyaset sahnesinde tanınmış isimlerinden biri olan Hasan Yeşildağ'ın kardeşi Ali Yeşildağ, son yıllarda çeşitli suçlardan dolayı hapis cezasına çarptırılmış bir hükümlüdür. Ali Yeşildağ'ın suçları arasında dört ayrı silahlı gasp ve yağma suçları bulunmaktadır ve toplamda 27 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştır.

Başkan Kaya Enerji Çalışanları Sendikası'nın açılışına katıldı Başkan Kaya Enerji Çalışanları Sendikası'nın açılışına katıldı

Erdoğan İçin Yaptığı Fedakarlık

Hasan Yeşildağ,Recep Tayyip Erdoğan Pınarhisar Cezaevi'nde arkadaşlık yapmış bir isimdir.

Kaynak: HABER MERKEZİ