Çaykur Rizespor yönetim kurulu üyesi Hasan Yavuz Bakır, takımın Süper Lig'e yükselmesinin ardından açıklamlarda bulundu.

Ligin son haftasında evinde Altınordu beraberliğiyle 1 yıl aranın ardından tekrar Süper Lig’e çıkmaya hak kazanan Karadeniz ekibinin başarı parolasının birliktelik olduğu ifade edildi.

Çaykur Rizespor yönetim kurulu üyesi Hasan Yavuz Bakır şampiyonluk ile iligli yaptığı açıklamada sezon başında birlik ve beraberlik yürüşü organize ettiklerini ve Çaykur Rizespor'un orada tekrar Süper Lig'e yükseleceğini hissettiklerini ifade etti.

Kariyerinde ikinci şampiyonluğu yaşadığını belirten Bakır, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Başkanımız İbrahim Turgut göreve başlar başlamaz 'biz şehir ile bütünleşmemiz lazım' dedi. Israrla 'biz bunu yapıp, biz bununla başlayacağız' dedi. Şehirde yürüyüş organize ettik ve baktık ki şehirden inanılmaz bir destek aldık. Sanki küme düşen bir takım sezona hazırlanmıyor gibi büyük bir destek aldık ve biz o gün bu takımın döneceğini hissettik. Şehir de inandı, bizler de inandık ve Süper Lig'e ulaşma amacımızı gerçekleştirdik. Sürekli en doğrusu söylemi üzerine gittik ve bugün baktığımız noktada doğru yaptığımıza bir kere daha şahit olduk. Herkes ipin ucundan tuttu. Aile ortamını, dayanışmayı kurabildiğimiz zaman sonuca varmak gerçekten daha da kolaylaştı."

Haber: Halil İbrahim Saklı

Editör: EDİTÖR - 2