Ünlü şarkıcı Sinan Özen, sosyal medya hesabından minik kızı Neva’yı 7. kez ameliyata gönderdiklerini belirten bir video yayınladı. Sinan Özen paylaşımında; " Nevamızı önce Allah’a sonra 7. kez doktorlarımıza emanet ettik." dedi.

Sinan Özen ve eşi Burcu Kartal Özen'in şubat ayı sonunda bir kız ve bir erkek bebeği oldu. Sanatçının bu mutluluğu kızı Neva'nın rahatsızlığı nedeniyle kısa sürdü. Oğluna Sanberk kızına da Neva ismini veren çift, kızlarının bağırsak rahatsızlığı olduğunu öğrenince çok üzüldü. Minik Neva doğumundan şimdiye kadar altı kez ameliyat geçirdi. Neva bugün 7. kez ameliyat için doktorlara teslim edildi.

Bebek sahibi olduğunun duyulmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Sinan Özen, kızının yaşadığı talihsiz süreçten ve ameliyatlardan bahsederek sevenlerinden dua istemişti.

Ünlü şarkıcı 11 Ekim’de yapmış olduğu paylaşımla dua istemişti ve şunları söylemişti: "Güçlü kızlar, güçlü yarınlar demek, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun… Bu vesileyle kızım Neva 17 Ekim Cumartesi günü önemli bir ameliyata girecek dualarınızı eksik etmeyin..."

Editör: HABER MERKEZİ