AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığından, AK Parti 7. Olağan Denizli, Mersin, Uşak il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığından, AK Parti Denizli, Mersin, Uşak 7. olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

"Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez / Gönülden gönüle gider yol gizli gizli" diyen aşığın dediği gibi kalplerinin daima bir ve beraber olduğunu dile getiren Erdoğan:

"İnşallah 7. olağan büyük kongremizi salgının kontrol altına alınmasıyla gönlümüzden geçtiği gibi milletimizle birlikte ve en coşkulu şekilde toplayabilmeyi ümit ediyoruz. Siyasi partiler, özellikle bizim partimiz için her kongre yeni bir nefes, yeni bir heyecan yeni bir enerji demektir. Bugün Denizli'de salonu görüyorum gerçekten iftihar ediyorum. Mersin'de salonu görüyorum gerçekten iftihar ediyorum. Uşak'ta salonu görüyorum gerçekten iftihar ediyorum. Dolayısıyla bu birliğimiz, beraberliğimiz inanıyorum ki bizleri 2023'e çok daha farklı taşıyacak, 2024 yerel seçimlerinden de çok daha güçlü bir şekilde çıkmamızı sağlayacaktır."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, esnaf ve sanatkarlara, "Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir." müjdesini verdi.

Erdoğan, bugün konut teslim törenleri için geçen yıl depremin meydana geldiği Elazığ'a gideceğini belirterek, "AK Parti iktidarının, şu andaki hükümetimizin ne denli işinde sabitkadem olduğunu ne denli işlerini süratle yerine getirdiğini, aç açık kimseyi bırakmadığını işte bununla ispat ettik." dedi.

Editör: HABER MERKEZİ