Türkiye geneli sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak? Milyonlarca vatandaş yeni kısıtlamalar hakkında son dakika araştırmalarını sürdürüyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da restoran ve kafelerdeki kısıtlamaların bu akşam 20:00'de başlayacağını ifade etti. Sokağa çıkma yasağı ne zaman kaçta başlıyor, bugün mü yarın sabah mı? Bu sorular günün en çok merak edilen konu başlıkları arasında yer alıyor. İçişleri Bakanlığı genelgesi ile sokağa çıkma yasağının ne zaman başlayacağının yanıtı özel olarak hazırladığımız haberimizde. Corona virüs yeni kısıtlamaları hakkındaki SON DAKİKA detayları!

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere corona virüs vaka sayısındaki artış nedeniyle ülke genelinde yeni kısıtlama kararları alındı. Sokağa çıkma yasağı hakkında da son dakika gelişmeleri üst üste geliyor. Sosyal medyadaki bazı iddialar yasağın bu akşam başlayacağı yönünde bu da vatandaşların sokağa çıkma yasağı bugün var mı, yasak ne zaman başlıyor gibi araştırma yapmalarına neden oluyor. SON DAKİKA bilgisine göre sokağa çıkma yasağı bu akşam söz konusu değil!

Bilim Kurulu tavsiyeleri sonrasında Bakanlar Kurulu, tüm Türkiye'de hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararı almıştı. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü kişiler için de kısıtlama kararı alınmış, dışarıya çıkacakları zaman açıklanmıştı. İçişleri Bakanlığı genelgesi ile restoranlar, kafeler ve diğer kısıtlamalar hakkında alınan kararlar açıklandı.

SON DAKİKA HABERİ: SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN KAÇTA BAŞLIYOR? RESTORAN VE KAFELER KAPANDI MI?
Son dakika haberler: Bugün sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte kısıtlama saatleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Kabine, corona virüs vaka sayısındaki artışa karşı yeni önlemleri açıkladı. Buna göre 21 Kasım Cumartesi ve 22 Kasım Pazar günlerinde bazı saatlerde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bu akşam sokağa çıkma yasağı söz konusu değil.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GENELGESİNE GÖRE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI YARIN AKŞAM YANİ CUMARTESİ AKŞAMI SAAT 20:00'DE BAŞLAYACAK. CUMARTESİ AKŞAMI BAŞLAYAN YASAK PAZAR 10:00'DA SONA ERECEK.

İŞTE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GENELGESİNDEKİ AÇIKLAMA...

Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonları 10:00-20:00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. Üretim, imalat ve tedarik zincirleri bu kısıtlamadan muaftır. Bu doğrultuda ilk uygulama olarak 21 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'den 22 Kasım Pazar günü saat 10:00'a kadar ve 22 Kasım Pazar günü saat 20:00'den 23 Kasım Pazartesi 05:00 saatine kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

Editör: HABER MERKEZİ