Fikret KARABULUT
 3 üncü olağan kongresi Ankara da yapılan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu genel başkanlığına Nuri Kolaylı yeniden seçilirken 53 Gazeteciler Derneği başkanı ve Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan yardımcısı Mustafa Bayrak onur kuruluna seçildi.
 Türkiye’nin en büyük Sivil toplum kuruluşlarından olan ve 27 bin dolayında Basın kartı üyesi bulunan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna 84 Dernek üye bulunuyor.

 Konfederasyonun kuruluşuna katkı sağlayan ve yıllarca konfederasyon ve federasyonda görev alan 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak aynı zamanda Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu. Daha öncesi seçimde İstişare kurulunda yer alan Bayrak 1 Temmuz da yapılan olağan kongrede Onur kuruluna seçildi.

 İşte onur kurulu
Onur Kurulu Üyeleri: Başkan: Nazmi Bilgin, Üyeler: Adnan Taraşlı, Alaettin Arslan, Ali Er, Ayhan Polat, Aydın Deniz, Aytekin Polater, Bülent Velioğlu, Cengiz Demirel, Ercüment Taşdelen, Ercan Atay, Güngör Yavuzaslan, Hafize Akıncı, İhsan Uluözlü, İhsan Tunçoğlu, Metin Kaya, Mustafa Bayrak, Sezer Küçükkurt

Editör: HABER MERKEZİ