ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETÜLLAHİ VEBEREKATÜHÜ 

Bu ülke bundan beş sene önce bugün, tarihin kirli sayfalarında yerini almış vatan hainliğinin en çirkin olayına şahit olmuştur.

Küresel güçlerle onların içimizdeki uzantılarının ortaklaşa yürütmüş oldukları, ülkemizi ele geçirme planlarının bertaraf edilişinin 5. yıldönümünü kutluyoruz.

O gece vurun, öldürün, ateş edeyin, karşı çıkan herkesi ezip geçin gibi söylemlerde bulunanları ve o gece vatanın savunmasını yapan insanlarımızı nasıl şehit ettiklerini çok iyi biliyoruz.

Bu işleri yapanların bugünlerde mazlum rölünde olmaya çalışmaları, sanki o gece yaşanmamış gibi hareket etmeleri beyhüde uğraşlardır. O gece yapılanları bu millet asla unutmayacaktır.

Bu coğrafyada yaşamanın zorluğunu bizler çok iyi bilmekteyiz. Onun için uyumayacak ve bize yapılanları da asla unutmayacağız. Çünkü uyuduğumuz ve bize yapılanları unuttuğumuz zaman sonumuzun ne olacağını çok iyi biliyoruz. Bu ülke uyumayanlar ve unutmayanlar sayesinde dimdik ayaktadır, ayakta olmaya da devam edecektir.

15 Temmuz darbesi batının islamla savaşının batı İslam medeniyetler hesaplaşmasının yeni bir örneğidir. Ülkemizin ikinci kez coğrafyaya dönüşünü durdurmaya ayarlı çok uluslu güçlerin küresel çetelerin ve dünyayı yönetmek isteyen küresel güçlerin bir saldırısı olmuştur.

Aslında bu bir darbeden daha öte dış müdahaledir. Eğer Türkiye’yi durdurursak, durdurabilirsek coğrafyayı bir yüzyıl daha elimizde tutarız hesabının yapılması olayıdır.

Bu coğrafyada yükselen güçle, ülkemizle ve müslüman Türk milletiyle batı dünyası arasında devam eden Malazgirt savaşından beri, coğrafyanın siyasi tarihini belirleyen hesaplaşmanın günümüzdeki ilk büyük kapışmasıdır.  

Küresel çeteler ve güçler islam dünyasını durdurmak ülkemizin yükselişini engellemek için yine ülkemizin öncülüğünde bir coğrafya ekseninin şekillenmesinin önüne geçmek için, muhafazakar kimlikli bir taşeron yapı (feto) üzerinden ülkemize saldırmıştır.

Feto denilen bu vatan hainleri oluşumu devletimizin içinde büyütülmüş, devletimizin en önemli kademelerine kadar yerleştirilmiş, tam da zamanı geldiğinde harekete geçilerek ülkemizi adeta işgal etmek için bütün argümanları kullanmışlardır.

O gece bu işin arkasında ve içinde olanlar hep beraber hareket etmiş ABD ve Batı üslerinden saldırılar yönetilmiş, milletimizin ve devletimizin en önemli kurumları hedef alınmış vatanımızı savunmak isteyen insanlarımız öldürülmüş, ülkemize bize ait ne kadar gemilerimiz, uçaklarımız, tanklarımız, bütün stratejik ülke savunmasındaki her şeyimiz bunların emrine verilerek ülkemizi işgale girişmişlerdir.

O kadar ileri gidilmiş ki, ülkemizde seçilmiş cumhurbaşkanımızı öldürmek için özel ekipler kurulmuş, Cumhurbaşkanımızın yanında, ekibinde bulunan herkesin yakalanıp infaz edilmesi için de özel timler oluşturmuşlar ve bunlara destek veren her kim olursa onlar düşman bellenip onlarda saldırılara maruz bırakılmışlardır.

Arkadaşlar, dostlar... Şöyle bir düşünüldüğü zaman bunun ne kadar acı bir durum olduğunu anlayabilmekteyiz. O akşam bizim ülkemizin çektiği sıkıntıları göz önüne aldığımız zaman adeta gitsin de gelmesin dediğimiz ülkemiz  ve bizler için çok üzücü olayların yaşandığı bir gece olarak tarihin o kirli sayfalarında yerini almıştır.

O gece başkomutanımızın emriyle sokaklara dökülen insanlarımız sadece bunlarla savaşmamış, ABD, Avrupa ve bütün batılı ülkelerle Haçlı birlikleriyle savaşılmıştır.

Dünya tarihinde eşi ve benzeri görülmemiş bir mücadele örneği sergilenmiştir.

Bu aziz ve inançlı milletimiz adeta tankların önüne dikilmiş, kurşunların geldiği yöne doğru hiç korkmadan serinkanlı bir şekilde hücum etmiştir. O anda sadece vatanını, devletini ve geleceğini hesap ederek bunun dışında hiçbir şeyin hesabını yapmamış ülkesini kurtarmak yeni nesle sorunsuz ve temiz bir vatan bırakmak için canlarını vererek şehit olmuşlardır.

15 Temmuz gecesi bizi yüzyıl sonra devre dışı bırakmak isteyen bütün süper güçler ve onların maşalarına öyle bir ders verildiki ne yapacaklarını şaşırmış duruma geldiler.

O gece bize karşı kurulan tuzakları boşa çıkarmasını bir kez daha bütün dünyaya göstermiş oldu. Bu asil millet onları yine hezimete uğratarak verilmesi gereken cevabı bir ve beraber olarak en güzel bir şekilde vererek bu vatanda gözü olanların ve vatanımız üzerinde emelleri olanların emellerini boşa çıkarmasını becerebilmiştir.

O gece yüce Türk milleti doğusundan batısından kuzeyinden güney’inden yurdumuzun her tarafında insanlarımız sokaklara dökülerek, bu planları yapanları çok büyük bir hezimete uğratmıştır.

Bu olayları daha iyi kavrayabilmemiz açısından 15 temmuzda istediklerini elde edemeyenler kimleri ne şekilde ve nasıl bir korumaya aldıklarını görmenizi istiyorum.

Başta ABD olmak üzere bütün Avrupa ülkelerinin bu işin arkasında olduklarına bir kez daha şahit olduk. Bütün bu güçler içimizdeki yandaşlarına, vatan hainlerine nasıl sahip çıktıklarını hep birlikte görmekteyiz.

Fetöyü Amerika’da müthiş bir korumaya aldılar. Buradan Yunanistan’a  ve başka devletlere kaçanları da nasıl yandaş muamelesi yapıldığına hep birlikte şahit oluyoruz. Adamlarına onlarla beraber hareket eden içimizdeki vatan hainlerini nasıl sahipleniyorlar görüyoruz.

NATO üslerinde, ABD üslerinde ve ABD nin müttefiki ülkelerde bunlara nasıl kol kanat oldukları görülmektedir. Tabiki müslüman Türk milleti olarak bu durumları üzülerek izlemekteyiz. Bunların arkasındaki gücün kimler olduğunu inanmayan kardeşlerimiz de net olarak görebilmiştir.

Hiç rahat duruyorlar mı durmuyorlar şimdi de yeni bir yöntemle yeni bir cephe oluşturdular. Bu sefer ülkemizde bu işleri başarıyla götüren Cumhur ittifakının karşısındaki bütün güçleri bir araya toplayıp saldırılarını bu şekilde yapmaya başladılar.

Çok planlı bir şekilde muhalif bütün siyasi partileri ve terör örgütlerini de bir araya getirip yeni bir cephe oluşumunun temellerini attılar. Geçmiş zamanlarda nerelere hangi insanlara ve hangi güçlere yatırım yapmışlarsa içimizde onlarla bağlantılı ne kadar insan varsa hepsini de bir çatı altına toplamayı başardılar.

Ama ne yaparsanız yapın başarılı olamayacak, bu milleti bölemeyecek, hedeflerinize ulaşamayacaksınız.

Dünyada bizden daha güçlü bir devlet yoktur.Güçlü oluşumuz bizim doğruluğumuzdan ve haklılığımızdan kaynaklanmaktadır. Biz süper gücüm diyen ülkeleri alt edecek kadar büyük güce ve farklı potansiyele sahip ülkeyiz.

Etrafımızda ve yanıbaşımızda pusuda bekleyen o kadar hain düşman varken buna rağmen vatan ezan bayrak diyenlere ve bu şekilde hareket edip vatanına sahip çakanlara selam olsun. Allah onlardan razı ve memnun olsun.

Ve son olarak 

Ben müslümanım deyipte millete bu zulmü yaşatanlarla beraber olmak, onlara omuz vermek onların safında yer almak bir akıl tutulmasından başka bir şey değildir.

Ali imran 28.ayetin mealiyle sizleri baş başa bırakıyorum.

“MÜMİNLER,  MÜMİNLERİ BIRAKIPTA KAFİRLERİ DOST EDİNMESİN.”

Selam ve dua ile Allah’a emanet olunuz.