Anadolu Ajansı, Yazıcıoğlu'yla ilgili kaza günü verdiği bir haberi 8 gün sonra iptal ederek kafaları karıştırdı.

BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve 6 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasından yaklaşık iki saat sonra Anadolu Ajansı'nın yayınladığı bir haber 8 gün sonra iptal edildi. Haberin kaynağı Kayseri Valisi'ydi ve Yazıcıoğlu'nun kurtarılarak hastaneye getirilmek üzere olduğunu söylüyordu.

İşte Anadolu Ajansı'nın kazanın olduğu gün saat 17.40'ta verdiği haber:

KAYSERİ VALİSİ BİLİCİ: YAZICIOĞLU YARALI, ŞUURU AÇIK KAYSERİ (A.A) - 25.03.2009 - Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na ulaşıldığını bildirdi.Bilici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Bana gelen bilgilere göre,kurtarma ekipleri olay yerine ulaştı. Muhsin Yazıcıoğlu yaralı, şuuru açık.Arkadaşlar kendisini hastaneye ulaştıracaklar. Henüz hastaneye kaldırılmadı'' dedi.

Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin, Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken Kayseri Erkilet Havaalanı'nda yakıt ikmali yapacağı öğrenildi.

8 GÜN SONRA GELEN İPTAL

Bu da 8 gün sonra saat 11.56'da servise verilen iptal haberi:25.03.2009 tarihinde, ''-Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düşmesiKayseri Valisi Bilici: Muhsin Yazıcıoğlu yaralı, şuuru açık, henüz hastaneye kaldırılmadı'' başlığıyla yayımlanan haberimiz, resmi makamlardan kesin teyidi alınamadan oluşturulduğundan iptal edilmiştir.Saygılarımızla. (ensonhaber)

Editör: HABER MERKEZİ