İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclis üyeleri, pazar günü milletvekillerinin forma giydiği TBMM Parlamenterler Spor Kulübü ile maç yapmaya hazırlanıyor.

6 Aralık Pazar günü Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'nda oynanacak olan dostluk maçının tüm reklam ve sponsorluk gelirleri Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağışlanacak.

İTO Başkanı Murat Yalçıntaş'ın da izleyeceği maçla ilgili bilgi veren İTO Spor'un Başkanı Atilla Örsel, sporun birleştirici unsurlarına vurgu yaparak futbol takımının devamlılığının sağlanması konusunda yapılan çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Tüm oyuncuları İTO Meclis Üyelerinden oluşan İTO Spor'un milletvekillerinin karşısına şu isimlerle çıkması bekleniyor: Sait Kılıç, Ahmet Kara, Ali Tekin, Bülent Seyhan, Emrullah Öz, İlhan Soylu, Gürbüz Aksu, Mehmet Emin Köse, Mustafa Erdem, Necmettin Öztürk, Nurullah Aydın, Onur Soysal, Rıdvan Uzun, Yavuz Arslan, Zafer İpekçi.

Bayramoğlu da takımda

Eski MÜSİAD Başkanı ve Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu da bir dönem üyesi olduğu İTO'ya karşı top koşturacak. Bu organizasyonun lösemili çocuklar için gerçekleştirileceğini söyleyen Meclis Spor Genel Koordinatörü Mehmet Halkalı, maça bakanların da davetli olduğunu kaydetti. Önümüzdeki dönemde başka maçlar da yapacaklarını belirten Halkalı, “Bundan sonra Eskisehir Ticaret Odası üyeleriyle maç yapacağız” dedi.

Maçta şu milletvekilleri forma giyecek: Ali Bayramoğlu, Cüneyt Yüksel, Abdurrahman Arıcı, Mevlüt Çavuşoğlu, Mehmet Günal, Bayram Özçelik, Harun Tüfekçi, Zekeriya Aslan, Fahrettin Poyraz, Necdet Budak, Fevzi Şanverdi, Nevzat Korkmaz, Hüseyin Mert, Enver Yılmaz, Fatih Öztürk, Adem Tatlı, Hacı Turan, Mehmet Tunçak.

 

Editör: HABER MERKEZİ