Başbakan Erdoğan’ın geçen 31 Mayıs tarihinde Artvin’in Hopa İlçesi’ndeki mitingi sonrasında otobüsten düşerek ağır yaralanan ve ilk tedavisi Hopa Devlet Hastanesi’nde yapıldıktan sonra ambulans helikopterle Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan koruma polisi Servet Erkan, 15 gün sonra yoğun bakımdan çıkarıldı. Kameralara el sallayan ve 'Ben iyiyim' diyen Erkan’ı Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz ziyaret ederek Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Türüt’ten bilgi aldı.  

Erkan’la sohbet eden Vali Hacımüftüoğlu, daha sonra alçılı sol koluna ismini ve 'geçmiş olsun' dileğini yazdı. Sağlık durumunu iyi olduğunu ifade eden koruma polisi Erkan ise, 'Şu anda yapacak bir şey yok. Her şey yapıldı. Şimdi tam olarak iyileşeceğim günü bekleyeceğim' dedi.

SERVET HEM BU ÜLKEYE HEM DE AİLESİNE BAĞIŞLANDI

Servet Erkan’ı Ankara’ya uğurlayacaklarını ifade eden Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu, 'Bizim burada yapacaklarımız bitti. Servet’te biran önce ailesine kavuşmak istiyor. Ama kalmak isterse biz ona ailesinden daha iyi bakarız. Ama eşi de bir polis memuru. Çocuğu var. Onları da görmesi lazım. Ankara’ya uğurlayacağız' dedi ve 'Tedavi süresince emeği geçen tüm doktor arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm gün, saat saat durumu yakından takip edildi. Başbakanımız da an be an durumu hakkında bilgi aldı. Servet hem bu ülkeye hem de ailesine bağışlandı' diye konuştu.

SEÇİM SONUÇLARI SENİN GÖREVE DEVAM EDECEĞİNİ GÖSTERİYOR

Koruma polisi Servet Erkan’a 'Seçim sonuçlarından haberin var mı?' diye soran Vali Hacımüftüoğlu, 'Hayır' cevabını alınca da, 'Seçim sonuçları senin göreve devam edeceğini gösteriyor' dedi.

AMBULANS UÇAKLA GATA’YA SEVK EDİLECEK

Koruma polisi Servet Erkan, bugün ya da yarın ambulans helikopterle Rize’den Trabzon’a gönderilecek, oradan da ambulans uçakla Ankara’ya götürülecek ve GATA’ da tedavi altına alınacak.
 
KORUMA POLİSİ HASTA YATAĞINDA BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ / Foto Galeri 
hürriyet 
Editör: HABER MERKEZİ