'Plan yapmayın plan' şarkısına Youtube'ta uyarlanan kliple ilgili haklarında soruşturma başlatılan Karadenizli türkücü İsmail Türüt ve söz yazarı Ozan Arif, ifade vermek üzere Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Türüt'ün korumalarının görüntü alan basın mensuplarına engel olmaya çalışması nedeniyle taraflar arasında arbede çıktı.

Karadenizli türkücü İsmail Türüt ve söz yazarı Ozan Arif, 'Plan yapmayın plan' şarkısına Youtube'ta uyarlanan kliple ilgili açılan soruşturma kapsamında ifade vermek üzere İstanbul Adliyesi'ne geldi. Türüt ve Arif'in adliyeye geleceği haberini alan ve aralarında Kurtlar Vadisi'nin 'Abidin' karakterli oyuncusu Abidin Yerebakan'ın da bulunduğu destekçileri adliye kapısında beklemeye başladı.

Türüt ve söz yazarı Arif bir süre sonra aynı araçta İstanbul Adliyesi'ne geldi. Türüt'ün Hummer cipinden inmesi sırasında korumaları ünlü türkücünün etrafında etten duvar ördü. Türüt'ün korumaları bu sırada görüntü almak isteyen basın mensuplarına engel olmaya çalıştı. Basın mensuplarıyla korumalar arasında arbede yaşandı. Türüt, korumalarının arasında adliyeye giriş yaptı. Türüt ve söz yazarı Arif'in Cumhuriyet savcısı Nurten Altınok'a ifade verdiği öğrenildi.

haberler.com

Editör: HABER MERKEZİ