Mustafa Topaloğlu'nun 'Hoşgeldin Obama' klibi, ABD'nin ünlü talk şovu Jimmy Kimmel Live'a konu oldu. Kimmel, telaffuz etmekte zorlandığı sanatçının adı için 'Hertıalde sahne ismi' dedi.

MUHTEMELEN SAHNE İSMİ
Mustafa Topaloğlu'nun ABD başkanı Barack Obama'nın Türkiye'ye gelişi şerefine bestelediği 'Hoşgeldin Obama' şarkısının klibi, Amerikan televizyonlarında gösterildi. ABD'nin en ünlü şovmenlerinden biri olan, ABC kanalında Jimmy Kimmel Live adlı programın sunucusu Jimmy Kimmel, 17 Nisan'daki şovunda 'Hoşgeldin Obama' klibinden parçalar gösterdi. Topaloğlu'nun ismini telaffuzda zorlanan Kimmel, 'Muhtemelen sahne ismi dir' esprisini yaptı.

BU DA TÜRKLERİN MADONNASI
Kimmel, 'Biliyorsunuz Başkan Obama geçtiğimiz günlerde Türkiye'yi ziyaret etti. Bu ziyareti sırasında Mustafa Topaloğlu adlı bir şarkıcı Obama için şarkı besteledi' dedikten sonra klipten parçalar gösterdi ve Topaloğlu'nun dans¬ları stüdyo konuklarının gülüş¬mesine neden oldu. Jimmy Kimmel, 'Bu da onların Madonna'sı. Belki de dünyayı birleştirmek o kadar da iyi bir fikir değildir' yorumunu yaptı. (Ensonhaber)

 

Editör: HABER MERKEZİ