Rize Tavuk Dünyası, Rize Osman Karavin Caddesi’nde açtığı restoranıyla şimdi de Rizeli konuklarını zengin mönüsünde yer alan ödüllü ve özel lezzetleriyle buluşturuyor.

Tavuk Dünyası, 2018 yılı hedefleri kapsamında daha önce restoranı bulunmadığı şehirlerde açtığı şubeleriyle lezzet noktaları haritasını genişletmeyi sürdürüyor.

Ayrıcalıklı konseptiyle yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, Karadeniz Bölgesi’nin önemli şehirlerinden Rize’deki ilk restoranını Rize’nin sosyalleşme merkezlerinden olan Osman Karavin Caddesi’nde hizmete açtı. Böylece Tavuk Dünyası, Rizeli misafirlerini de şık ve keyifli bir restoran atmosferinde, ödüllü ve birbirinden lezzetli ürünleriyle ağırlamaya başladı. Rize’de açılan bu şubesiyle birlikte Tavuk Dünyası Karadeniz Bölgesi’nin 6 farklı ilinde 8 restorana ulaştı.

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan MumcuTürkiye’nin farklı birçok şehrinden markalarına gelen yatırım talepleriyle birlikte her geçen gün daha çok şehirde daha fazla konuğu ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti ve Rize’de açılan ilk restoranla ilgili şunları söyledi: “Karadeniz Bölgesi’ndeki büyümemizi bu yıl da açtığımız yeni şubelerle sürdürüyoruz. Var olduğumuz şehirlerde olduğu kadar; daha önce hiç bulunmadığımız şehir ve bölgelere yatırımlar yapmak üzere de yatırımcılarla aralıksız şekilde görüşüyoruz. Bu kapsamda, bugün hizmete giren Rize’deki ilk restoranımızla birlikte, yılın başından bu yana 4 ili daha lezzet noktaları haritamıza ekledik. Şık ve konforlu bir restoran atmosferinde ödüllü lezzetlerimizi Rizeli konuklarımızla buluşturmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Yepyeni yatırımlarla Karadeniz Bölgesi ve Rize’de daha fazla lezzet severi ağırlamak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Tavuk Dünyası, Rize Osman Karavin Caddesi şubesiyle birlikte Türkiye’deki toplam restoran sayısını ise 43 ilde 166’ya çıkarmış oldu.


Farklı lezzetler, lezzetleri taçlandıran ödüller

Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli yeni keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, menülerini dünyanın farklı mutfaklarından aldığı ilham ile kendi AR-GE mutfağında, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlıyor.

Tavuk Dünyası, tüm ürün çeşitlerinde taze sebze ve baharat kullanarak konserve ve şoklanmış ürünlere yer vermiyor. Ürünlerinde trans yağ oluşumuna meydan vermeden tüm menüler, sağlıklı pişirme teknikleriyle hazırlanıyor. Her yeni sipariş için kişiye özel temiz bir tava kullanan Tavuk Dünyası, bu mükemmeliyetçi yaklaşımı ile kaliteden ödün vermiyor.
Türk damak tadına uygun menülerinde leziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını birlikte sunan Tavuk Dünyası, restoranlarında misafirlerini lezzet ve kaliteli yaklaşımıyla ağırlıyor.

Tavuk Dünyası pazara girdiğinden bu yana, dünyaca ünlü bağımsız birçok kuruluş tarafından kalite, lezzet ve en çok tercih edilen marka kategorilerinde çeşitli ödüllere de layık bulundu. Tavuk Dünyası’nın en sevilen ürünleri ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’ Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün (iTQi) 2018 yılı organizasyonu değerlendirmelerinde de 3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.

3 yıldır arka arkaya 3 farklı jüri heyeti tarafından ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık bulunan Şefin Tavası ve Kekiklim’in elde ettiği bu kesintisiz başarı, Tavuk Dünyası’na aynı zamanda ‘Kristal Lezzet Ödülleri’ni de (Crystal Taste Award) kazandırdı.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Cafer Kuru dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Editör: HABER MERKEZİ