Bayi ve pazar denetimi yapmak üzere Artvin’e giden Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu yeni ilçe yapılan Kemalpaşa’ya atanan ve ilçenin ilk kaymakamı olan Mehmet Kemal Akpınar’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Kemalpaşa’nın şirin ve güzel bir İlçe olduğunu ve burada görev yapmaktan ötürü çok memnun olduğunu belirten Kaymakam Akpınar, ziyaretinden ötürü ve kaymakamlık binası tahsis edilene kadar Kemalpaşa Çay Fabrikasında kendilerine yer veren Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’na teşekkür etti. Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar: “Ülkemizin ilk giriş ve son çıkış noktası olması itibariyle önemli bir merkez. Bu güzel ve şirin İlçeyi el birliği ile geleceğe daha mutlu bir şekilde taşıma gayreti içinde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Sayın Genel Müdürümüzün ziyaretinizden dolayı son derece memnun oldum. Kendilerine şahsım ve ilçemiz adına bize verdikleri destekten dolayı da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu ziyarette Kaymakam Akpınar ile Kemalpaşa’nın yeni ilçe olması dolayısıyla karşılaştığı ve karşılaşabileceği sorunlar konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek yeni görevinde başarılar dilediğini söyledi.

Artvin ziyaretlerini sürdüren Çaykur Genel Müdürü Kemalpaşa ziyaretinin ardından Artvin Valisi Ömer Doğanay’ı ziyaret etti. Vali Doğanay’ın makamında bir süre sohbet eden Genel Müdür Sütlüoğlu Vali Doğanay’a, çeşitli çayların yer aldığı paket hediye etti. Vali Doğanay ise kenti tanıtan fotoğrafların bulunduğu plaket takdim etti.

Editör: HABER MERKEZİ