Sedat Peker, CHP'nin akademisyenlerle ilgili bildirisini okuyan ve kendisi hakkında sert sözler sarfeden Gürsel Tekin hakkında tartışma yaratacak iddialar ortaya attı.

Kendilerine 'Barış İçin Akademisyenler' adını veren 89 üniversiteden bin 128 akademisyenin imzaladığı bildiriyle ilgili tartışmalar gittikçe büyüyor.

CHP BİLDİRİSİNDE SEDAT PEKER DE YER ALDI

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, bazı milletvekilleri ile parti genel merkezinde CHP Parti Meclisi Bildirisi'ni açıkladı. Akademsiyenlere ve imzaladıkları bildiriye sahip çıkılırken, yaptığı açıklama ile hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'e de 'Maalesef, Cumhurbaşkanı himayesinde konuşan bir mafya liderinin 'akan kanlarınızla duş yapacağız' ifadesi endişelerimizi güçlendiriyor' sözleriyle göndermede bulunuldu.

TEKİN'E SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

PM adına bildiriyi okuyan Gürsel Tekin'e sosyal medyadan cevap veren Sedat Peker, çarpıcı iddialar ortaya attı. Tekin'in oğlunu tanışması için kendisine gönderdiğini öne süren Peker, Tekin'in kendisiyle bir otelde karşılaştığını ve sohbet ettiklerini de belirtti.

İşte Sedat Peker'in sosyal medyadan yazdıkları;

Editör: HABER MERKEZİ