Rizem Kültür Turizm Derneği Başkanı Dursun Canca ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Ocak ayında yapılan genel kurul sonrasında ildeki kurumları ziyaret etmeye başladı.

Rizem Kültür Turizm Derneği’nde Ocak ayında yapılan genel kurul ile göreve gelen Başkan Dursun Canca ve yönetim kurulu, kurum ziyaretlerine Çayeli ilçesinden başladı. Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk ve Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’yi ziyaret eden yönetim kurulu, ardından Pazar ilçesinde ziyaretlerine devam etti. Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu makamlarında ziyaret edildi.

Görüşmelerde Rizem Kültür Turizm Derneğinin çalışmaları hakkında bilgi verildikten sonra özelde ilçeler ve genelde Rize için yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Samimimi ortamda geçen görüşmelerden sonra Rize Kültür Turizm Derneği Başkanı Dursun Canca, ziyaretlerinin devam edeceğini, başarılı olmak için bütün ilçelerimizin yetkilileri ile iletişim içinde olacaklarını bildirdi.

Göreve gelen yeni yönetim kurulu şu şekilde;

Yönetim Kurulu Başkanı: Dursun CANCA

Yönetim Kurulu Başkan Yrd.: Yasemin Suyabatmaz

Yönetim Kurulu Başkan Yrd.: Hayri Yıldız

Genel Sekreter: Hülya Cerrahoğlu

Muhasip: Leyla Kan

Genel Danışman: Faruk Çavuşoğlu

Kurumlar Arası İlişkiler: Cem Temizel

Seyahat Acenteleri Temsilcisi: Muhammet Aksu

Halkla İlişkiler: Beytullah Şark

Arge Sorumlusu: Şükür Cerrah

Kültür Araştırma Sorumlusu: Mehmet Ali Sarı

Sağlık Turizmi: Özcan Baştopçu

Editör: HABER MERKEZİ