Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Rize'de meydana gelen heyelanda çok sayıda vatandaşın hayatını kaybetmesinin, Türk iş dünyasını derin bir üzüntüye sevk ettiğini bildirdi.

Hisarcıklıoğlu yaptığı yazılı açıklamada, hayatını kaybeden vatandaşlar için Allah'tan rahmet, yaralılar için acil şifa dileyerek, ''Rize'nin Gündoğdu Beldesi'nde sel sonrası meydana gelen heyelan, Türk iş dünyasını ve bütün milletimizi derin bir üzüntüye boğdu'' dedi.

Yaşanan heyelanda çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği, evlerinin yıkıldığı, göçük altında kalan ve yaralananların bulunduğuna dikkati çeken Hisarcıklıoğlu, bölgedeki vatandaşların acısını millet olarak paylaştıklarını ifade etti.

''Rize ve çevresinde yaşanılan en büyük felaketlerden birisi olduğu ifade edilen bu elim olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum'' diyen Hisarcıklıoğlu, kimsenin bir daha böyle acılarla karşı karşıya kalmamasını dileyerek, yaraların ve acıların el birliğiyle sarılmasını temenni ettiğini kaydetti.


Editör: HABER MERKEZİ