Rize Kültür Park Altın Salonda düzenlenen Kur'an Ziyafeti ve ilahi dinletisini Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın eşi Reyhan Bakırcı, Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı İrfan Kandil’in eşi Sevgi Kandil, Rize Belediyesi Başkan Yardımcıları Osman Karavin ve Mehmet Yoldaş, Ak Parti İl, İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Merkez Şeyh Camii İmam hatibi Emrullah Köseoğlu'nun Kur'an-ı Kerim okumasıyla başlayan ve Kur'an-ı Kerim okuma, Türk Tasavvuf Müziği dinletisi, sohbet ve dua programlarının yapıldığı gecede, Rize Müftü Yusuf Karali Diyanet Eğitim Merkezi Kursiyeri Kemal Tosun, Gündoğdu Cami İmam hatibi Ahmet Kurt, Rize Müftü Yusuf Karali Diyanet Eğitim Merkezi Kursiyeri Hikmet Karaca, Çayeli'nden İmam hatip Engin Akkuş, Rize Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi Aşere-i Takrib'i Kıraat Hocası A. Halim Garip Kur'an-ı Kerim okuyarak davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattılar.

Kur'an- Kerim okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim okuyucuları tarafından Türk Tasavvuf Müziği konseri verildi. Daha sonra ise Rize Müftü Yusuf Karali Diyanet Eğitim Merkezi Hocası A. Halim Garip’in Ramazan Ayının önemi hakkında verdiği bilgilerden sonra yaptığı dua ile program sona erdi.

Editör: HABER MERKEZİ