Ordu`nun Fatsa İlçesinde yapılan Karadeniz Off Road Şampiyonasının ilk ayağı olan offroad yarışlarında Rize Off Road Kurtarma Spor Külubü 2. olarak Rize`ye döndü. 

Rize Rescume Team 3 araçla katıldıkları şampiyona da Mustafa Mete- Yıldıray Çil ikilisi yarışmadan ikincilik elde ederek, Rizemizin gururu oldular. Diğer Yarışmacılar Kadir Küçükaydın- Bayram Topal ikilisi mekanik bir arizadan dolayı 4. olurken, Turgut Babaoğlu- Muhammet Kağanoğlu ikilisi yaşadıkları talihsizlikten dolayı yarışmadan ihraç oldular.

Yarışmaya 30 kişilik bir ekiple katılan Rize Off Road Rescume Team Kulüp Başkanı Kadir Küçükaydın, ekibi 25 külubün ve 22 aracın yarıştığı Fatsa yarışlarında 2. olarak dönmenin gururunu yaşadığını belirterek, ' Ekipte olan kameremanından servis alanındaki ustalara kadar ekip ruhunun yarışma anında en üst derecede olmasından dolayı bütün herkese teşekkür ederim. Ayrıca ilimizi Karadeniz Bölgesinde ve ulusal arenada temsil edeceğiz ve 16-17 Ağustos tarihlerinde ilimizde düzenlenecek olan Karadeniz Mahalli Off Road Şampiyonasının 3. ayağında tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz' diye konuştu.

 

Editör: HABER MERKEZİ