RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile yaptığımız özel söyleşide Rize ve Rize’de ki yatırımların son durumunu konuştuk. Karamehmetoğlu Rize’lilerin çok istediği AVM’ye bu yıl başlanacağını açıkladı.

 Karamehmetoğlu RTSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak Rize’ye verilen tüm sözlerin ve projelerin takipçisi oluyoruz. Rize’ye yapılması düşünülen projeler iş dünyası içinde çok önemli biz RTSO olarak bu projeleri takip etmekle yükümlüyüz dedi. Karamehmetoğlu Rize’de yapılması planan Alış Veriş Merkezi için şu bilgileri verdi.

RİZE AVM’YE KAVUŞUYOR.

Rize Yatırım A.Ş tarafından yapılması beklenen Eski Stadyumun yerinde ki AVM için gerekli proje çalışmaları bitti.Şimdi AVM’ye ne zaman başlanacağı konusu merak ediliyor. Karamehmetoğlu Rize’de yapılması düşünülen AVM için şu şekilde bilgi verdi. 67.500 m² alana yapılması düşünülen AVM Karadeniz’in en büyük AVM’lerinden biri olacak.3 katlı 30 bin m² kapalı otoparkı olacak olan AVM’nin yanında Rize’yi temsil eden sembolik bir yapı tarzı ile 36 katlı Residance şeklinde 484 konut yapılacak. Rize AVM ulaşımı için Karayolları bağlantılarının yapım  projelerinin tamamlandığını,Sahil yolundan  bir viyadükle ve Güney Çevre yolundan bağlantılarının yapılacağını bunun için bazı yerlerin istimlak edilebileceğini açıkladı.Karamehmetoğlu AVM’nin 2016 Nisan ayında başlanılacak şekilde programlandığını açıkladı.

 

Editör: HABER MERKEZİ