Mustafa BAYRAK

Akşam saatlerinde Güneysu bölgesinde yağın aşırı yağmur pekmezli köprüsünün çökmesine bir kişinin ağır yaralanmasına neden oldu.

Aşırı yağış sonucu Güneysu ve Çayeli ilçesinin bir bölümü yağıştan etkilenirken Güneysu ilçesinde bazı köy yolları ulaşıma kapandı. Ambarlık, Karasu ve Andon bölgesini de vuran yağmur bu bölgelerde etkili olurken bazı evlerin boşaltıldığı bildirildi, bazı köy yolları ise ulaşıma kapandı.

 

Aşırı yağmur sonucu Güneysu deresi taşarken Zincirliköprü köyü ile Güneysu yolunu birbirine bağlayan Pekmezli köprüsünün bir bölümü dere taşkını ile birlikte çöktü. Köprü üzerinden geçmekte olan Barış Hut( 25) yönetiminde ki 34 UM 3952 plakalı araç köprü çökmesi sonucu çöken köprünün üzerinde kaldı. Araç sürücüsü ise kendi imkânları ile köprüden yola çıkarken, köprü üzerinden dereye bakmakta olan Mehmet ve Ahmet Köse ile Murat Yılmaz dereye düştü.

Mehmet ve Ahmet Köse kendi imkânları ile dereden çıkarken Murat Yılmaz vatandaşlar tarafından ağır yaralı olarak çıkartıldı. Araştırma hastanesine kaldırılan Murat Yılmaz ilk tedavisinin ardından KTU tip fakültesine kaldırıldı.


Editör: HABER MERKEZİ