Sınav sonuçları 29 Temmuz 2011 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM'nin http:// sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklandı.  

2011-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sonuçları

Sınav Sonuç Belgesi b Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

2011 KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI - A GRUBU VE ÖĞRENMENLİK SINAVI SONUCU İSTATİSTİKLERİ

38. SORUNUN CEVAP ŞIKKI DEĞİŞTİ

Sınavla ilgili madde analizleri ve uzman raporlarının sonuçlarına göre ÖSYM Yönetim Kurulunca; 9 Temmuz 2011 Cumartesi sabah uygulanan Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi, Genel Kültür alt alan testinin ana soru kitapçığındaki 38. sorunun doğru cevap seçeneğinin A yerine C olarak düzeltilerek değerlendirildiği kaydedildi.

3 SORU İPTAL EDİLDİ

10 Temmuz 2011 Pazar günü öğleden sonra uygulanan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri-Ekonometri-İstatistik-Kamu Yönetimi-Uluslararası İlişkiler Testinde yer alan İstatistik alt alan testinin ana soru kitapçığındaki 12. ve 26. sorular ile Uluslararası İlişkiler alt alan testinin 21. sorusunun iptal edilmesine, değerlendirme işleminin ise söz konusu testlere cevap veren tüm adayların soruları doğru cevaplandırdığı kabul edilerek yapılmasına karar verildiği bildirildi. 2011-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavına ait cevap kâğıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi cevap kâğıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla 29 Temmuz 2011 tarihinde saat 14.00’den itibaren erişime açılacaktır. Sınavlara giren adaylar kendi cevap kâğıtlarının görüntüsünü, ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebilecekler.

Editör: HABER MERKEZİ