Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan, Zonguldak'ta açılışını yaptığı ilköğretim okulunda bir öğrencinin 'Sol yanım acıyor anne' isimli şiirinden etkilenerek gözleri yaşardı.

Zonguldak Mithatpaşa Pfizer 50. Yıl İlköğretim Okulu'nun açılışının ardından sınıfları gezen TBMM Başkanı Toptan, 7. sınıf öğrencisi Remziye Demir'in 'Sol yanım acıyor anne' isimli şiirini dinledi. Bütün salondakilerin gözyaşlarını tutamadığı şiirin bitiminde öğrenciyi öpüp kutlayan TBMM Başkanı Toptan, gözyaşlarını tutamadı. Annelerin kıymetinin bilinmesi gerektiğinin altını çizen Toptan, şiiri çok beğendiğini ve etkilendiğini söyledi. Toptan, okul açılışından sonra huzurevi açılışını gerçekleştireceklerini, bazı insanların evlatları olmasına rağmen huzurevinde kalmasının da çok acı olduğunu kaydetti.

Birtakım açılış ve toplantılara katılmak üzere Zonguldak'a gelen TBMM Başkanı Toptan'ın ilk durağı Özel Yeşeren Düşler Özel Eğitim Okulu ve İş Eğitim Merkezi oldu. Buranın açılışını yapan Toptan, özel eğitimciliğin çok fedakarlık isteyen bir iş olduğunu, bunu herkesin başaramayacağını ifade ederek, Özel Yeşeren Düşler Okulu'nu açan müteşebbisleri kutladı. Toptan, engelli öğrencilerle birebir ilgilendi.

Editör: HABER MERKEZİ