ERSİN TURAN
 
TFF Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'in 6. haftasında Zonguldak Gençlikspor ve Alaplı Belediyespor Fener Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mehmet Ali Doğan, Davut Özen ve Emir Kılıçarslan üçlüsünün yönettiği maçın 90+1'inci dakikasında olaylar çıktı. Futbolcular ile taraftarlar maçta orta hakem Mehmetali Doğan'a sık sık tepki gösterdi. 

Maçın son dakikalarına Alaplı Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile girildi. Zonguldak Gençlikspor kalesinde yaşanan pozisyon sonrası aut kararı beklerken, hakem korner kararı verdi. Kaleci Kader, hakeme itiraz etti ve sarı kart gördü. Ancak arkasını döndüğünde söyledikleri nedeniyle hakem, kaleciye kırmızı kart gösterdi. Hakemin kendisine ikinci sarı karttan kırmızı kart göstermesinin ardından çılgına dönen kaleci Kader, hakemin üzerine yürüdü. Hakeme tokat atan kaleci hırsını alamayarak hakimin üzerine saldırdı. 

Kaleci Kader'in hakeme saldırmasını takım arkadaşları güçlükle engelledi. Takım arkadaşlarının güçlükle engellediği kaleci Kader daha sonra baygınlık geçirdi. Takım arkadaşları ve doktorlar Kader'i ayıltmaya çalışırken hakem sahaya polisleri çağırdı. Kısa süre sonra ayılan kaleci Kader, tekrar hakeme saldırmaya kalkıştı. Bunu gören polisler Kader'i tutarak hakeme saldırmasını engelledi. Takım arkadaşları ve polisler Kader'i tutmakta zorlanırken, taraftarlar da hakeme tepki gösterdi. 

Bir süre sonra sakinleşen kaleci Kader sahayı terk ederken, soyunma odasının kapılarını tekmeledi.  Maç Alaplı Belediyespor'un 2-1'lik üstünlüğüyle biterken, Kader'e verilecek cezanın maçın gözlemcisinin raporundan sonra açıklanacağı ifade edildi. (İha.com.tr)



Editör: HABER MERKEZİ